כויה מחלימה-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כויה מחלימה-
    נינה
    21/05/2013

הי , לפני שבועיים נכוותי מסיר מים רותחים.. אתמול הייתי אצל הפלסטיקאי הוא אמר לי להוריד את התחבושות ולחבוש רק בכף הרגל יש שם פצע פתוח.. הוא נתן לי לשים בפצע משחה בשם- היקומיצין ולמרוח על שאר הכויות טרולאמין... קראתי באיזה מקום אם הכויה מחלימה תוך שבועיים הסיכוי לצלקת היא קטנה! זה נכון? מה הסיכוי לצלקת או סימנים אחרי כויה שיטחית דרגה 2? והעור החדש שגדל הוא ממש בהיר בצבע ורוד חלש כזה.. ואם אני נוגעת בכויה מלטפת אני רואה את הצבע עור שלי.. האם זה סימן טוב ? מתי אני צריכה לראות שינוי והצבע המקורי יחזור לעצמו? והאם אחרי דרגה 2 שמים יריאות סילקון? או גרב אלסטית? תודה רבה רבה למי שיענה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כויה מחלימה-

הוספת תגובה

• ועוד שאלה-

נינה
    21/05/2013

קראתי באינטרנט שאסור להיות בשמש במשך שנה שלמה וגם האחות אמרה לי כך... אבל בסיכום ביקור אצל הפלסטיקאי הוא רשם 3 חודשים! מה עליי לעשות להמנע 3 חודשים או שנה??... תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו