גירוי מתמשך בעור הפנים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי מתמשך בעור הפנים..
    טליה
    25/05/2013

שלום רב, כתבתי כאן לפני המון המון זמן על כך שמרחתי זמן אתרי לבנדר על עור הפנים לאחר שעווה ופני הפכו מאוד לוהטות ואדומות מאוד והאודם התפשט לכל הלחיים..הרופא בזמנו כינה זאת כקונטקט דרמטיטיס אך לדעתי מדובר בכוויות כימיות..
    לצערי למרות שחלפו כבר 5 חודשים מהמקרה לא חל עדיין שיפור משמעותי, הפנים שלי מאדימות וחמות, עם כתמים אדומים שמסרבים להיעלם וזה מטריד אותי מאוד!!! רופא העור בזמנו הציע רק סטרואידים, אך כשהפסקתי להשתמש המצב חזר...וכשפגשתי בו שוב לאחרונה הציע רק קרם לחות...כעת קיץ והחום פשוט בלתי נסבל על העור... עור הפנים שלי הפך דקיק, מגורה, רגיש, יבש, אדומומי לעיתים עם פיצעונים ומאוד רגיש לחום....!!! עליי לציין שהכוויות בפנים איפה שמסמיקים באופן טיבעי, האם ייתכן שזהו מצב בלתי הפיך?
    מאוד מיואשת מכך, אני אשמח לתגובה :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי מתמשך בעור הפנים..

הוספת תגובה

• גירוי מתמשך בעור הפנים.. - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    25/05/2013

טליה לאור התיאור שלך ממליצה לחזור ליעוץ חוזר לרופא עור , בירור , טסטים לאלרגיה וטיפול שלא תיסבלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה..

טליה
    25/05/2013

שלום ד"ר.. ביקרתי אצל רופא העור לפני מספר ימים והוא הציע לי למרוח קרם לחות הסברתי לו על תחושת החום בפנים שעדיין לא פסקה מאז הגירוי הכימי עם השמן והכתמים האדומים שנוצרו בעור מאוד מכערים אותי , אך הוא טוען שקרם לחות יספיק או סטרואידים שכבר השתמשתי בהם מספר פעמים וזה מסוכן לעור.. אני מרגישה שממש אין מענה לבעייתי ואף הזמן לא פועל לטובתי.. לא מרגישה נעים להסתכל במראה.. מה יכול להעלים את הכתמים האדומים? ... האם יתכן שחמישה חודשים לאחר כוויה לא מספיקים לעור להשתקם?... מתנצלת על ההטרדה אני פשוט כבר מיואשת נורא :((( דרך אגב אני בת 24..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח למענה חוזר.....

טליה
    26/05/2013

תודה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה.. - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    26/05/2013

היי טליה לעתים לאחר כוויה לוקח יותר זמן גם מעורבות של מתח ובצדק זה מאד מלחיץ. ניסית משחות של קליניק? או aveene לעור רגיש יכול לעזור לשיקום העור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה.. - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    26/05/2013

היי טליה לעתים לאחר כוויה לוקח יותר זמן גם מעורבות של מתח ובצדק זה מאד מלחיץ. ניסית משחות של קליניק? או aveene לעור רגיש יכול לעזור לשיקום העור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתמשתי בקליניק redness solution

טליה
    26/05/2013

האם לדעתך הוא יכול לעזור- הוא יצר לי מעט פיצעונים בשימוש האחרון...איזה עוד תכשירים מומלץ? אני אשמח לכל עצה... מה גם שהעור נורא חם מעבר לאדמומיות שלא חלפה... מעולם לא סבלתי מחום בפנים לפני... קירור דיי עוזר אך לא תמיד אני יכולה לשהות במזגן...
    המון תודה לך על המענה והרצון הטוב... זה לא דבר מובן מאליו :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו