קרם פנים נגד קמטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם פנים נגד קמטים
    יעל
    25/05/2013

שלום,
    איזה קרם יום מומלץ לעור הפנים בגיל 41 להענקת לחות ומניעת קמטים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם פנים נגד קמטים

הוספת תגובה

• קרם פנים נגד קמטים - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    25/05/2013

יש קרמים רבים וטובים צריך להתנסות . וחשוב לנסות את המוצרים ההיפואלרגנים בלילה יש למרוח סרום מתחת לקרם, ממליצה לשקול תוספת של רטיןA בלילה. וחובה מסנן קרינהכל ימות השנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסנן קרינה

יעל
    27/05/2013

האם הכוונה לשים מסנן קרינה כמו שהולכים לים ומעליו לשים את קרם הלחות? כי זה נראה לי כבד לעור שלי..
    במקום זה, אפשר להסתפק במייק אפ שיש בו מסנן קרינה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש כל מיני

גלי
    27/05/2013

את צריכה פשוט להתאים את הקרם לעור הפנים שלך (בדר"כ ברשתות הפארם היועצות יוכלו לעזור לך). אני באופן אישי משתמשת בקרם של ד"ר עור שהוא ממש טוב, בנוסף מקפידה למרוח קרם הגנה, לוקחת באופן די קבוע HNS קומפלקס של סולגאר, שזה תוסף תזונה לטיפוח העור, אז כמובן שהעור לא נראה כשל בת 20 (אני בת 45) אבל הוא בהחלט גמיש וחיוני ולאחר תקופה ארוכה הוא גם לא נראה עייף :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו