מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע פתוח-נינה26/05/2013
הי, לפני 3 שבועות נכוותי ממים רותחים דרגה 2 , הכויה כבר הפכה לעור חדש אבל בכף הרגל יש לי פצע פתוח , הרופא נתן לי משחה בשם הקומיצין אבל עכשיו אחרי כמה ימים בשימוש במשחה שמתי לב שנהיה עליו על הפצע רק חתיכות קטנות של עור ורוד והשאר צבע אדום... אני מודאגת האם זה בסדר ואין לי מה לדאוג והכל יסתדר או שיש בעיה? תודה מראש על התשובה! [ יש לציין ששאר הכויות החלימו מהר תוך שבועיים]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף-
נינה26/05/2013שבמקום של הפצע הפתוח היה שלפוחית ממש גדולה והעור היה לבן אח"כ הפך לאדום .. והעור היה ממש רך עכשיו הוא נהיה קשה יותר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה-
נינה28/05/2013האם אני יכולה ללכת בהליכון ולשים גרב על התחבושת או שלא כדאי ואסור בגלל הפצע הפתוח בכף הרגל? תודה רבה על התשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע פתוח- - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר31/05/2013לפי מה שכתבת הכויה הולכת ומחלימה. עוד כמה ימים הכל יהיה מכוסה עור ורוד חדש ועדין. בשבועיים הראשונים תשמרי ותגני על האזור כדי לאפשר את ההחלמה. במידה ויש החמרה/כאב תצטרכי לחזור לבדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)