פצע פתוח-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע פתוח-
    נינה
    26/05/2013

הי, לפני 3 שבועות נכוותי ממים רותחים דרגה 2 , הכויה כבר הפכה לעור חדש אבל בכף הרגל יש לי פצע פתוח , הרופא נתן לי משחה בשם הקומיצין אבל עכשיו אחרי כמה ימים בשימוש במשחה שמתי לב שנהיה עליו על הפצע רק חתיכות קטנות של עור ורוד והשאר צבע אדום... אני מודאגת האם זה בסדר ואין לי מה לדאוג והכל יסתדר או שיש בעיה? תודה מראש על התשובה! [ יש לציין ששאר הכויות החלימו מהר תוך שבועיים]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע פתוח-

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף-

נינה
    26/05/2013

שבמקום של הפצע הפתוח היה שלפוחית ממש גדולה והעור היה לבן אח"כ הפך לאדום .. והעור היה ממש רך עכשיו הוא נהיה קשה יותר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה-

נינה
    28/05/2013

האם אני יכולה ללכת בהליכון ולשים גרב על התחבושת או שלא כדאי ואסור בגלל הפצע הפתוח בכף הרגל? תודה רבה על התשובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצע פתוח- - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    31/05/2013

לפי מה שכתבת הכויה הולכת ומחלימה. עוד כמה ימים הכל יהיה מכוסה עור ורוד חדש ועדין. בשבועיים הראשונים תשמרי ותגני על האזור כדי לאפשר את ההחלמה. במידה ויש החמרה/כאב תצטרכי לחזור לבדיקת רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו