מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימני מתיחה חדשים - דחוףליטל01/06/2013
היי אני בת 27 עולה ויורדת לעיתים במשקל ולכן יש לי כבר סימני מתיחה שתמיד יוצאים בצידי האגן והירכיים הפנימיות פתאום הבחנתי בסימנים חדשים והפעם גם בבטן מה שמאוד הבהיל אותי כי אף פעם לא היה לי שם וזה גם ממש מגעיל אותי שזה בבטן. הסימנים בצבע אדום כמו ורידים והבנתי שאם הם אדומים אז יש מה לעשות עדיין. איזה טיפול ניתן לעשות כדי להעלים אותם כרגע כשהם במצב הזה?? לא משנה לי מחיר אני לא מתפרשת ומוכנה להשקיע כסף בכל תוצר או מוצר או תכשיר העיקר שזה יעבוד כי הבטן ממש ממש חשובה לי.. תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה חדשים - דחוף - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן01/06/2013היי ליטל סימני מתיחה הם ביטוי לשינוי בתת עור ולכן בעליה במשקל יש " קרע" באלסטיקה והופעה של סימנים אדומים שעם הזמן הופכים ללבנים.
בגיל התבגרות יש לכולם, בהשמנה יש גם לכולם בנטילה של תרופות מסוימות וגם בהריון , כל עוד הם אדומים יש דרך ע"י קרם ממשפחת רטין a. ישאפשרות למרוח משחות מיוחדות שקונים בפארמים ,ויש טיפולים ע"י טכנולוגיה של RF.
כל הטיפולים הם סדרות של טיפולים תוך שמירה עך פעילות ספורטיבית קבועה, ואכילה מאוזנת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)