סימני מתיחה חדשים - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני מתיחה חדשים - דחוף
    ליטל
    01/06/2013

היי אני בת 27 עולה ויורדת לעיתים במשקל ולכן יש לי כבר סימני מתיחה שתמיד יוצאים בצידי האגן והירכיים הפנימיות פתאום הבחנתי בסימנים חדשים והפעם גם בבטן מה שמאוד הבהיל אותי כי אף פעם לא היה לי שם וזה גם ממש מגעיל אותי שזה בבטן. הסימנים בצבע אדום כמו ורידים והבנתי שאם הם אדומים אז יש מה לעשות עדיין. איזה טיפול ניתן לעשות כדי להעלים אותם כרגע כשהם במצב הזה?? לא משנה לי מחיר אני לא מתפרשת ומוכנה להשקיע כסף בכל תוצר או מוצר או תכשיר העיקר שזה יעבוד כי הבטן ממש ממש חשובה לי.. תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימני מתיחה חדשים - דחוף

הוספת תגובה

• סימני מתיחה חדשים - דחוף - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    01/06/2013

היי ליטל סימני מתיחה הם ביטוי לשינוי בתת עור ולכן בעליה במשקל יש " קרע" באלסטיקה והופעה של סימנים אדומים שעם הזמן הופכים ללבנים.
    בגיל התבגרות יש לכולם, בהשמנה יש גם לכולם בנטילה של תרופות מסוימות וגם בהריון , כל עוד הם אדומים יש דרך ע"י קרם ממשפחת רטין a. ישאפשרות למרוח משחות מיוחדות שקונים בפארמים ,ויש טיפולים ע"י טכנולוגיה של RF.
    כל הטיפולים הם סדרות של טיפולים תוך שמירה עך פעילות ספורטיבית קבועה, ואכילה מאוזנת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו