צלקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות
    דקלה
    01/06/2013

שלום,

יש לי צלקת ניתוחית בבטן תחתונה(מנקודת הפופיק למטה) של 9 ס"מ מניתוח לפני 9 חודשים. מרחתי על הצלקת מרגע שהיא הייתה סגורה את המשחה קלוקוט וזה לא עזר.
    הרופאת עור שביקרתי אצלה אמרה שניתן לשפר את מראה הצלקת על ידי הזרקת סטרואידים. (יש לה חלקים שהיא רחבה וגם נפוחה)

ברצוני לדעת מה המשמעויות של הזרקות כאלה. והאם יש לזה איזשהן תופעות לוואי?
    אני יודעת כי סטרואידים בכלליות לא משפיעים טוב אז איך זה במקרה הזה עובד...?
    אשמח לתשובה מפורטת וברורה כיוון שאני מאוד מעוניינת לשפר את המראה אסטתית אבל גם מפחדת.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלקות

הוספת תגובה

• צלקות - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    01/06/2013

זמן התארגנות של צלקת עשויה להיות ממושכת. טיפול בהזרקות של סטרואידים. עשוי לעזור ואני ממליצה לנסות . בדרך כלל אין תופעות לוואי בטיפול זה , במקביל כדאי לנסות יריעות סיליקון רב שימושיות קונים בפארמים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצועות סיליקון

דקלה
    02/06/2013

תודה על התגובה המהירה,

האם היריעות סיליקון אפקטיביות גם לצלקת ניתוחית לאחר 9 חודשים?? האם יש טעם לנסות ?

ומה המשמעות של הזרקת סטרואידים לצלקת?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו