סימני מתיחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני מתיחה
    נטע
    08/06/2013

שלום רב,
    אני בת 34 ויש לי כבר שנים רבות סימני מתיחה על הירכיים והחזה. הם הופיעו בגיל ההתבגרות כאשר החזה שלי צמח בפתאומיות ובמהירות והעלתי מעט במשקל.
    מיותר לציין שזה ממש מכוער ופוגע בביטחון העצמי שלי (אני נמנעת מללכת עם בגד ים וכד').
    האם יש טיפול יעיל שיכול להעלים או לטשטש סימני מתיחה שכבר קיימים? כי עד כמה שידוע לי בכל פעם ששאלתי אמרו לי שאין מה לעשות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימני מתיחה

הוספת תגובה

• סימני מתיחה - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    10/06/2013

עדיין לא קים טיפול הפלא שמעלים סימני מתיחה. יש טיפולים שמיועדים לטשטש סימני מתיחה כגון גלי רדיו, לייזר, פילינג רפואי, ובחלק מהמקרים הם מצליחים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרמה רולר

מוזלי
    11/06/2013

קראתי בהרבה מקומות שהדרמה רולר עוזר מאוד לסימני מתיחה
    מה דעתכם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרמה רולר - תגובה

ד''ר להבית אקרמן
    17/06/2013

מנסיוני, טיפול בגלי רדיו יעיל הרבה יותר לסימני מתיחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו