מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד שאלה-נינה14/06/2013
היה לי פצע פתוח שנסגר רק אחרי חודש , העור שגדל עכשיו הוא ורוד אבל הוא מחוספס כזה ולא רך ... ככה זה אמור להיות??? זה יסתדר בהמשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה-
נינה14/06/2013הוא נראה מתוח וחלק אבל שנוגעים הוא לא רך כמו עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין-
נינה14/06/2013שהפצע נגרם מכויה , ועוד שאלה שמתי לב שמתחת לעור הורוד יש עור ממש לבן ואני ממש מודאגת שהעור לא יהיה כזה לבן כי בגב כף הרגל הצבע שלי יותר כהה וזה ממש לבן האם זה נשמע לכם כמו צלקת? אני ממש מודאגת!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו-
נינה15/06/2013מתחת לעור הורוד העור הלבן הזה קצת עבה ולא דומה לעור רגיל .. האם זה בכלל אמור לרדת השכבה הזאת ומתחת זה העור האמיתי? כי שמתי לב היום שחתיכה אחת מהעור הזה ירדה ורואים עור נורמלי אני מקווה שזה יסתדר אני ממש בלחץ ... מצטערת שאני מטרידה פה בשאלות ותודה מראש למי שיגיב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה-
נינה15/06/2013רציתי לציין שהעור בכלל לא נראה אותו דבר כמו העור בגב כף הרגל , זה נראה כאילו מודבק עליו שכבה לבנה ועל זה יש צבע ורוד, זה לא דק ונראה כמו עור!!! והעור לא זהה לעור שלידו שהבריא מהכוויה ונראה נורמלי כמו פעם [,זה באותו מקום רק חצי מהמקום נפגע] אני ממש מודאגת !!! ובלחץ , מי שראה חושב שהמקום לא הבריא עדיין והעור יהיה כמו שהיה בעבר , הם צודקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה- - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/06/2013ממליצה שתבדקי עי רופא עור ותקבלי הסבר נוסף מול המצב האמיתישל העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה- - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/06/2013כן קצת סבלנות בדדך כלל הדברים מסתדרים בקצב אישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)