רטינאלדהיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רטינאלדהיד
    יעל
    29/06/2013

שלום,
    1. בת 41, יש לי עור פנים שומני וצמא.
    יועצת בסופר פארם המליצה לי להשתמש בקרם פנים ללילה של אוון, המכיל רטינאלדהיד – נגזרת של ויטמין A רק בלי הקילוף כי יש לי עור רגיש ואדמומי. יועצת אחרת אמרה לי שאני לא צריכה להשתמש ברטין- שזה מתאים לגיל 50 ומעלה ואם אשתמש בזה מעכשיו, זה לא יעבוד בגיל בוגר יותר.
    אשמח לחוות דעת.
    2. האם כדאי להשתמש במי פנים- פילינג של סבוקלם, גם אם אמשיך להשתמש בקרם של אוון המכיל רטינאלדהיד, או שזה יותר מדי פילינג?
    וכמובן שביום אני שמה מסנן קרינה לפנים 50 SPF במקום קרם לחות כי הוא כבר מכיל לחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רטינאלדהיד

הוספת תגובה

• רטינאלדהיד - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    29/06/2013

רטין היא ניגזרת של ויטמין a בה אנחנו משתמשים כבר 30 שנה לטיפול בעור. לאקנה בגיל צעיר בוגר ומבוגר, המלצות לטיפול שימור של העור תוך הקפדה על זהירות משמש. לא נכון שזה מגיל 50 . ממליצה מאד לטיפול ממושך התוצאות טובות לרוב האוכלוסיה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה שלי לא הייתה מדוייקת

יעל
    30/06/2013

תודה,
    השאלה שלי לא הייתה מדוייקת, התכוונתי לשאול האם כדאי להשתמש בקרם עם הרטין כטיפול למניעת קמטים בשל חידוש התאים והפילינג שהוא עושה?
    האם מומלץ להשתמש גם במי פנים פילינג במקביל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו