מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור שומני מפריש שומןיובל29/06/2013
שלום לרופאים היקרים,
העור שלי מפריש שומן בכמויות, בעברי הנני סבלתי מאקנה שיצר לי כתמים וצלקות מאוד שטחיות על פני העור. כשהעור אינו מפריש-לדוגמא בזמן שינה-הפנים נראות טוב מאוד וחלקות, אך במשך היום כאשר העור מתחיל להפריש הפנים נראות זוועה, אינן אסטטיות, נקבוביות העור נפתחות וההרגשה של השומן בעור נוראית מכל. חשוב לציין כשלקחתי רואקוטן- הפנים היו נראות במצב מעולה מאחר ולא הייתה הפרשת שומן (ללא קשר לפצעונים שפחות הפריעו). מה עליי לעשות על מנת לפתור בעיה זאת אחת ולמיד? או לפחות לייעל אותה? הדבר משפיע על הביטחון העצמי ויוצר לי תדמית אישית שונה בהתאם למראה הפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה
יובל03/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור שומני מפריש שומן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן03/07/2013עור שומני. הוא תכונה גנטית המושפע ממזון , נטייה שינויים הורמונליים , מטבולים מזג אויר,קוסמטיקה ועוד. אין תרופת פלא לעור שמן אלא לשמור על איזון של מזון קוסמטיקה ממליצה למרוח רטין a לתקופה ארוכה יהיה שיפור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
יובל04/07/2013אני גבר בן 21. השימוש ברטין A הינו יעיל?
כמו כן, מבחינת רפואת עור אסטטית, מה היא מציעה? טיפולי הפילינג/לייזר השונים עוזרים בדבר?
כי נכון לעכשיו קיבלתי תשובה מרופא עור על שימוש חוזר ומתון ברואקוטן שלא היה לרוחי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)