עור שומני מפריש שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור שומני מפריש שומן
    יובל
    29/06/2013

שלום לרופאים היקרים,
    העור שלי מפריש שומן בכמויות, בעברי הנני סבלתי מאקנה שיצר לי כתמים וצלקות מאוד שטחיות על פני העור. כשהעור אינו מפריש-לדוגמא בזמן שינה-הפנים נראות טוב מאוד וחלקות, אך במשך היום כאשר העור מתחיל להפריש הפנים נראות זוועה, אינן אסטטיות, נקבוביות העור נפתחות וההרגשה של השומן בעור נוראית מכל. חשוב לציין כשלקחתי רואקוטן- הפנים היו נראות במצב מעולה מאחר ולא הייתה הפרשת שומן (ללא קשר לפצעונים שפחות הפריעו). מה עליי לעשות על מנת לפתור בעיה זאת אחת ולמיד? או לפחות לייעל אותה? הדבר משפיע על הביטחון העצמי ויוצר לי תדמית אישית שונה בהתאם למראה הפנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור שומני מפריש שומן

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תשובה

יובל
    03/07/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור שומני מפריש שומן - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    03/07/2013

עור שומני. הוא תכונה גנטית המושפע ממזון , נטייה שינויים הורמונליים , מטבולים מזג אויר,קוסמטיקה ועוד. אין תרופת פלא לעור שמן אלא לשמור על איזון של מזון קוסמטיקה ממליצה למרוח רטין a לתקופה ארוכה יהיה שיפור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

יובל
    04/07/2013

אני גבר בן 21. השימוש ברטין A הינו יעיל?
    כמו כן, מבחינת רפואת עור אסטטית, מה היא מציעה? טיפולי הפילינג/לייזר השונים עוזרים בדבר?
    כי נכון לעכשיו קיבלתי תשובה מרופא עור על שימוש חוזר ומתון ברואקוטן שלא היה לרוחי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו