מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בפטרת ציפורנייםסיון02/07/2013
שלום רב,
לפני חודש בדיוק התחלתי טיפול של כדורים בשם "טרבינאפין" על מנת לטפל בפטרת בציפורניי הרגליים.לא היו תופעות לוואי מסויימות.
אתמול לאחר שהתקררתי בכמה ימים האחרונים והיה לי קצת קוצר נשימה משום שאני אסמתית קלה ברקע, רופאת המשפחה החליטה לתת לי אנטיביוטיקה בשם "אוגמנטין"+"מוקוליט"(לליחה).אוגמנטים זוהי האנטיביוטיקה שאני לוקחת כל החיים והיא ממש עוזרת לי ומעולם לא היה לי תופעות לוואי כאשר לקחתי אותה. אתמול בשעה 11 וחצי בבוקר לקחתי את האוגמנטין, ובשעה שלוש בצהריים הרגשתי רותחת ושחם לי , מדדתי חום והיה לי 37 שזה לא גבוה, פתאום התחיל קצת לגרד לי הגוף וחשבתי שנעקצתי מיתוש או משהו כזה, פתאום הסתכלתי במראה ונדהמתי לגלות פריחה ונפיחות בכל הצוואר, ידיים , חזה , בטן, מפשעות. מאוד פחדתי ורצתי אחה"צ שוב לרופא, המראה היה מזעזע! הייתי אצל רופא משפחה אחר משום שהרופאה שלי לא הייתה, וסיפרתי לו את השתלשלות הדברים, הוא אמר שיש לי תגובה אלרגית, ואני חייבת סטוריאידים ל-3 ימים+טלפאקס כדור לאלרגיה, ונתן לי גם נתן לי "סינופד לנזלת".הוא אמר שאני צריכה להפסיק את האוגמנטין, בינתיים ולראות אם זה משתפר.בינתיים ראיתי קצת שיפור בעור מאתמול אבל עדיין הפריחה קיימת בטן, ידיים,.
ברצוני לדעת האם השילוב של הכדורים לפטריות ברגליים+אנטיביוטיקה גרמו לי לכך? מעולם לא היו לי תופעות לוואי מאוגמנטין. אני יודעת שהכדורים של "טרבינאפין" מסוכנים לכבד, ותמול גם ביצעתי בדיקת דם לתפקודי הכבד והיא יצאה תקינה ואני אמורה להתחיל מחר חפיסה חדשה. מה לדעתכם אני צריכה לעשות? בינתיים לא הפסקתי את הטיפול בכדורי פטרת. רופא העור שלי בחופשה ואני לא יודעת מה לעשות? מה לדעתכם התופעה הזו? האם הכדורים מסוכנים לי? או שבגלל שלקחתי אנטייוטיקה עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפטרת ציפורניים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן02/07/2013בעיקרון הטיפול בטרבינפין הוא מאד בטוח , יכול להיות ששילוב של תרופות גרם לתהליך האלרגי ממליצה להפסיק את הטרבינפין לשבועיים לטפל באלרגיה ,ותחת השגחה של רופא העור שלך לחזור לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)