פצע מתרפא מכוויה-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע מתרפא מכוויה-
    נינה
    07/07/2013

הי היה לי פצע פתוח מכוויה דרגה 2 לקח לו חודש להסגר , שהוא נסגר היה עליו מין שכבה כזו בצבע לבן ועליו צבע ורוד. הפלסטיקאי אמר שיקח כמה חודשים עד שזה יתרפא , עכשיו חלק נהיה לי שם כתמים חומים וכל יום נקודה חדשה חומה כנראה שהשכבה הלבנה יורדת וזה העור , הבעיה שזה חום כהה רחוק מאוד מהצבע שלי אני בהירה , האם זה יכול להשתנות ולהפוך לצבע עור שלי? אני מפחדת שזה יהיה חום כהה כי שם הכוויה היתה יותר עמוקה לקח לה חודש להסגר. שאר הכויות ברגליים מתרפא יפה והפלסטיקאי אמר שלא ישאר לי שום סימן עד סוף הקיץ[ דרך אגב היה לי כתמים חומים ברגלים הם נעלמו ]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע מתרפא מכוויה-

הוספת תגובה

• דרך אגב -

נינה
    07/07/2013

זה לא החלים לגמרי ורק חלק מהפצע הפך לחום ונהיה נקודות חומות אולי כמו שזה החלים לאט זה מתרפא לאט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרך אגב - - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    07/07/2013

סבלנות זה יקח 6 חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ד"ר מוניקה! אז הצבע -

נינה
    07/07/2013

יחזור לעצמו רק זה יקח חצי שנה? וואי ממש שימחת אותי ,יש לי סבלנות העיקר שזה יסתדר! תודה רבה לך על העצות הטובות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו