תגובה מוזרה של נקודת חן לאחר לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה מוזרה של נקודת חן לאחר לייזר
    IDAN
    08/07/2013

שלום רב.

אני פונה לפורום זה עקב תקלה שלדעתי קרתה לי בטיפול לייזר שעשיתי אתמול, ואני מאוד לחוץ בגללה.

היום בבוקר שמתי לב שאחת מנקודות החן שלי בולטת החוצה, בעוד שתמיד היא הייתה שטוחה לגמרי. נגעתי בה והחלק הבולט שמעליה (שהיה בצבע שחור) התקלף.

אני חושש שאולי המטפלת עלתה לי על הנקודת חן הזאת עם הלייזר (ואסור לעשות את זה).

מה המשמעות של הבליטה הזאת והקילוף הזה של הנקודה? האם זה אומר שהסיכוי שלי לפתח סרטן חלילה גבוה יותר עכשיו? האם יש כאן עילה לתביעה נגד החברה או המטפלת? איך אני ממשיך מכאן, האם צריך לטפל בזה איכשהו?

אני מאוד לחוץ מהעניין וחושש מההשלכות של זה, לכן מאוד אודה לכם אם תוכלו לענות לי ולעזור לי :-/

תודה מראש,
    עידן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה מוזרה של נקודת חן לאחר לייזר - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    09/07/2013

בטיפולי לייזר להסרת שיער יש לעתים נקודת חן שקיבלה כוויה.
    ממליצה לכסות לטיפול הבא נקודות חם בסטיקרים לבנים , ממליצה לגבי הנקודה בדיקה אצל רופא עור או פלסטיקאי לאשש שהכל בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה, אך האם זה משפיע על

IDAN
    09/07/2013

האם זה משפיע על הסיכויים לפתח סרטן בעתיד? או שלא ללכת כ"כ רחוק?

תודה,
    עידן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו