נקודות לבנות על העור באיזור החזה:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודות לבנות על העור באיזור החזה:
    ר'
    08/07/2013

שלום רב,
    לפני כשבוע וחצי בערך גיליתי באיזור בית החזה 4 נקודות לבנות קטנות אך סימטריות.
    אפשר להרגיש אותך עם האצבע, אך קשה מאוד לזהות אותן רק על ידי מישוש ( כלומר הבליטה שלהן קטנה מאוד). הן לא מגרדות לי או משהו כזה....מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיקון

ר'
    08/07/2013

הנקודות הן לא ממש לבנות אלה הן טיפה יותר בהירות מצבע הגוף שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    09/07/2013

אין מספיק מידע לתת תשובה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה

ר'
    09/07/2013

אוקיי אבל חוץ מזה יש לי סימן על היד שנראה כמו פטריית עור הלכתי לרופאת עור לפני יותר מחודש והיא אמרה שזה היה פטרייה שלא טיפלו בה אבל אותו חלק בעור משתזף בקלות מאז הלכתי לים ולא כל מיני מקומות כאלה והשתזפתי אבל אותו חלק נשאר בהיר יותר מצבע גופי ולעיתים זה גם מגרד...האם זה באמת פטרייה ואם כן למה זה לא עובר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו