ויטמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמינים
    קי
    09/07/2013

שלום רב. העור שלי מאוד יבש. אני שותה למעלה מ4 ליטר ביום לא שותה אלכוהול לא מעשנת לא חשופה לשמש. לא מתאפרת. משתמשת בסבון הכי עדין שלא מיבש ומורחת קרמים של אוון. מדוע הוא ככה יבש אצלי? מה ניתן עוד לעשות? האם תוכלי להמליץ לי על ויטמינים שמעניקים לחות לעור הפנים בכמוסות לבליעה?שמעתי שלסולגאר יש, האם כדאי לקחת ? יש משהו אחר שאת מכירה ? תודה רבה. קים.יש דבר כזה בכלל ויטמינים שמעניקים לחות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמינים

הוספת תגובה

• ויטמינים - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    09/07/2013

4 ליטר ביום לא משקים את העור , צריך להוסיף סרום המחזק את הלחות , קרם לחות , ממליצה גם על הטיפולים החמצניים מאד יעילים , תחזוקה טובה חשובה.
    כדורים לא מוסיפי ם לחות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

קים
    10/07/2013

תודה, אבל אני משתמשת בסרום- שמן של קלרינס ומשתמשת בקרמים עשירים . גם לשפתיים שפתוני לחות ומקדמי הגנה. עדיין העור מיובש. עשיתי בדיקות דם הכל תקין ורופאים לא מוצאים פתרון. תוכלי לעזור ? אני עושה את כל מה שכתבת לי כבר שנים . תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו