פגמנטצינ בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגמנטצינ בעור
    דנה
    21/07/2013

שלום,
    בתקופה האחרונה לאחר הסרת שיער באיזור פס הבטן התחילו לצאת לי פצעים וצמיחה מתחת לעור באיזור מתחת לטבור. ופצעים השאירו מעין פיגמנטציה של נקודות חומות באיזור.. אשמח אם יש איזשהו טיפול או משחה להמליץ שיעבירו את הכתמים (האיזור של הכתמים יחסית קטן אבל עדיין מאוד מפריע מבחינה אסתטית)
    רופא העור שלי רשם לי רטינול אבל זה עשה לי אדמויות וגירוי בעור. ואמר שהפיתרון היחיד לא להוריד שם שיער. השתמשתי גם בחומרים מבהירים מקוסמטיקאית הם טיפה טישטשו אבל הטשטוש נוצר מהרחבת הכתם לפני זה היה קטן וכהה ועכשיו רחב יותר וקצת בהיר יותר) הכתמים קרוב לשנה אצלי חלקם ישנים חלקם חדשים יותר. ואיך אפשר להמנע מהמצב הזה שקורה ועושה פצעים אני תקופה ארוכה מסירה שם שיער ולא היו בעיות כאלו
    בתודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגמנטצינ בעור

הוספת תגובה

• פגמנטצינ בעור - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    21/07/2013

פס מעל המפשעה הוא אזור הורמונלי ולעתים נוטה לעשות פיגמנטציה ממליצה למשך 3חודשים לא להסיר שיער במקום, בקיץ לא למרוח רטין אלא משחה מרגיעה לפצעים ובעונה קרירה יותר לשלב רטין עם משחה מבהירה בשילובים שתוכלי לקבל אצל רופא העור שלך והטיפול כ3 חודשים
    העור מתחדש אחת לחודש לכן צריך לטפל עם סבלנות ואין לצערי מהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחה

דנה
    21/07/2013

תודה... משחה מרגיעה לפצעונים זה כמו אלוורה או שיש משהו מיוחד לזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משחה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    21/07/2013

משחה אנטיביוטית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו