שטפי דם באף- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שטפי דם באף- דחוף
    שירן
    28/07/2013

שלום. היום הדבקתי מדבקה להוצאת שחורים על האף. הרגשתי שאינה מתקשה כמו בדרך כלל ושהיא דביקה מדיי ולכן הסרתי אותה לאחר שבע דקות- פחות מהזמן המומלץ. מאז החלק העליון של האף מאוד כואב לי, נפוח ועם סימנים כחולים בצדדים. בעוד שבוע יש לי אירוע מאוד מאוד חשוב. האם קיים הסיכוי שהשטפי דם יעלמו בשבוע הקרוב? והאם יש משהו שאני יכולה לעשות בכדי לזרז את התהליך? בינתיים מרחתי אלוורה... תודה רבה על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שטפי דם באף- דחוף

הוספת תגובה

• שטפי דם באף- דחוף - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    28/07/2013

כנראה שיש דלקת מקומית ממליצה משחה אנטיביוטית. פעמיים. ביום ל5 ימים שטפי הדם ירדו לא לדאוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטפי דם

שירן
    28/07/2013

קודם כל המון תודה על התשובה המהירה. האם המשחה בטקורטן ג'י היא טובה? או סינטומצין שהיא אומנם משחת עיניים אך היא גם אנטיביוטית...פשוט יש לי את המשחות האחה בבית. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטפי דם - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    28/07/2013

בטקורטן g מעולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו