טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שכבתי עם החבר שלי ללא קונדום וגם ביצענו מין אוראלי, לצערי הוא לא ידע שהוא נושא את נגיף ההרפס וגילינו זאת לאחר שהתרחשה אצלי התפרצות של הרפס באיבר המין. כעת אני מטופלת באציקלוויר. רציתי לשאול מה הסיכוי שבעתיד יהיו לי/לו התפרצויות גם באיזור הפה?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הרפס וירוס נשאר בריריות שלנו ועשוי להתפרץ גם ללא קשר למין , אפילו במתח רב , מחלת חם, וירידה במערכת החיסון ברמה הנקודתית . הטיפול באציקלוביר יעיל .לעתים יש צורך בטיפול עי כדורים למספר שבועות וחשוב להתייעץ גם עם רופא עור אם אין הקלה או עליה ותכיפות בהתקפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד