מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משחת דקטקורטשלום21/08/2013
שלום רב. נתנו לפטריות משחת דקטקורט,אני מורחת לילדה ומספיגה טוב.הבעיה שאחרי המריחה ובמהלך כל היום היא נוגעת במקום המרוח,ושמה ידיים בפנים ועיניים.אי אפשר לשטוף כל רגע פנים ועיניים,אבל האם זה מסוכן שהיא עושה זאת?אמרו לי שעלולים להיות לה בעור פנים כתמים לבנים כתוצאה מהמשחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת דקטקורט - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/08/2013איפה מרחת , כמה זמן, ואיפה הפטריה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה
תודה21/08/2013פטריה ברגל שבוע מרחתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם מחכה
תודה28/08/2013למה שאלת אותי איפה אם את לא מתכונת לענות,אם את לא יודעת אז פשוט תגידי זב בסדר,אבל ככה אני סתם מחכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקים-
נינה29/08/2013אני לא חושבת שזה בכוונה שלא ענו לך דווקא יש פה תשובות מהירות ומקצועיות וד"ר מוניקה תמיד עונה ומתייחסת אבל לפעמים הם לא שמים לב שהוספת עוד שאלה וצריך לשאול אותה בתור שאלה חדשה ולא בהמשך התשובה שלך.. הכוונה לפתוח נושא חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם מחכה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן15/09/2013שלום קים קיבלת תשובה , ואם יש לך עוד שאלות אשמח לענות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן01/09/2013לפטריה בעור לעתים שבוע לא מספיק למרוח, תלוי איפה המקום הנגוע,פיזור , דלקתי ?
מינימום שמן 2-3 שבועות חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובתך אינה קשורה לשאלתי
תודה02/09/2013ד"ר עם כל הכבוד-את קראת את השאלה שלי??את עונה תשובה שממש אבל ממש לא קשורה לשאלתי! אחזור שוב על השאלה (ממש חוצפה שאני מחכהככ הרבה זמן ואפילו לא טורחים להבין את השאלה ) זו לא חכמה סתם לענות תשובה שממש לא קשורה לשאלה פשוט סתם זרקת לי מידעשאינו רלוונטי לגבי השאלה ששאלתי! איפה הקשר בין השאלה ששאלתי לתשובה שנתת?? בבקשה השאלה ששאלתי אותך בתאריך 21.8.13שלום רב. נתנו לפטריות משחת דקטקורט,אני מורחת לילדה ומספיגה טוב.הבעיה שאחרי המריחה ובמהלך כל היום היא נוגעת במקום המרוח,ושמה ידיים בפנים ועיניים.אי אפשר לשטוף כל רגע פנים ועיניים,אבל האם זה מסוכן שהיא עושה זאת?אמרו לי שעלולים להיות לה בעור פנים כתמים לבנים כתוצאה מהמשחה
והנה תשובתך בתאריך 1.9 : לפטריה בעור לעתים שבוע לא מספיק למרוח, תלוי איפה המקום הנגוע,פיזור , דלקתי ?
מינימום שמן 2-3 שבועות חג שמח. אבקש לקבל תשובה עניינית ורלוונטית לשאלתי. חג שמח גם לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי חייב לך משהו ?
ראובן13/09/2013מה את באה בדירות כאילו מישהו חייב לך משהו
ומאשימה בחוצפה שלא ענו לך ואת מחכה שבוע.
את שלימת משהו שאת באה בדרישות.
את תשארי בלי תשובה ותחכי שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראובן
תודה20/09/2013ראובן או מי שלא תהיה א' מה אתה דוחף תאף לך תמצא חיים במקום לקרוא שטויות של אחרים.ב' מי שמנהל פורום לוקח על עצמו את הרצינות בתשובותיו. לא חסר רופאים אחרים,שישמחו לפרסם את עצמם ע"י עזרה לאנשים ברשת. אז כמובן שצריך לפחות לקרוא ,כמו שצריך את השאלה ולא רק את הכותרת ולזרוק לי סתם מידע שלא קשור לשאלתי.ובאמת כדאי שתמצא חיים משל עצמך במקום להיות עסוק בשל אחרים.טיפ חשוב מאוד ממני אליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)