דאלאגיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דאלאגיס
    אד
    28/08/2013

שלום, אני משתמש תקופה ארוכה מאוד בדאלאגיס טי תמיסה ( בקבוק שקוף ונוזל שקוף ) והתרופה עוזרת לי בהצלחה של 100 אחוז. בקופת חולים אמרו לי שהפסיקו לייצר את התרופה ובמקומה יש דאלאגיס טי תרחיץ ( בקבוק לבן וקרם לא סמיך בתוכו ) התחושה שלי שהאפקט של התרופה לא עושה את שלו כמו התרופה הקודמת. השאלה שלי היא למה הפסיקו לייצר את התרופה שכן עושה את הפעולה טוב יותר וכרגע מייצרים תרופה פחות אפקטיבית? שאלה נוספת מה ניתן לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו ( שימוש בתרופה טובה יותר ). עוד שאלה : אני לא ממש צעיר ואני יודע שהפצעים האלה מפסיקים לאחר גיל ההתבגרות, שני רופאי עור אמרו לי שאין מה לעשות ותהיה לי את הבעיה הזאת עד יומי האחרון, יש סיכוי למצוא טיפול לצמיתות? האם המצב אבוד כמו שהרופאים מתארים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דאלאגיס

הוספת תגובה

• דאלאגיס - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    01/09/2013

יש בהחלט תרופה מקבילה כמו זינדקלין , ואולי טובה יותר duac. יש לקניה בבתי מקרחת צורה אחרת של דלגיס נוזלי לשאול בבית מרקחת ,
    לעתים יש מחסור נקודתי כדאי לברר חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דאלאגיס

אד
    01/09/2013

אחלה, תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו