מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לד"ר מוניקה-נינה29/08/2013
הי, היה לי פצע פתוח מכוויה שלקח לו חודש להסגר , היום אחרי חודשיים זה נראה יותר טוב אבל חלק מהעור הוא בצבע חום כהה ממש רחוק מהצבע שלי וחלק בצבע ורוד בהיר נוטה ללבן , זה מלחיץ אותי זה אמור להיות כל המקום בצבע חום? או ורוד לבן זה בסוף יהפוף לצבע העור שלי? את החום הכהה הבנתי שאם זה לא יעבור אז יש משחת הבהרה אבל הצבע הורוד לבן אמור להפוך לצבע העור שלי? או שתאי הצבע נפגעו ..? הפלסטיקאי אמר שזה הבריא יפה מאוד ושעוד חצי שנה אני יבוא לביקורת .. ושזה צריך להתקלף ויכול להיות שהצבע יהיה שונה אבל לא נראה שזה צריך להתקלף זה נראה כמו עור רק שני צבעים . מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף-
נינה29/08/2013שזה בגב כף הרגל ... אשמח אם תתייחסי לכל השאלות ששאלתי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובה...
נינה01/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה?
נינה02/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר מוניקה- - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן02/09/2013שלום נינה. בעבר התייחסתי לשאלתך והסברתי לך שמדובר בזמן ריפוי שתלוי בסוג הכוויה , מיקום בעור, וצורת ריפוי אינדיבידואלית . ממליצה להיות סבלנית אין קיצורי דרך. שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)