תשובתך אינה קשורה לשאלתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובתך אינה קשורה לשאלתי
    תודה
    02/09/2013

ד"ר עם כל הכבוד-את קראת את השאלה שלי??את עונה תשובה שממש אבל ממש לא קשורה לשאלתי! אחזור שוב על השאלה (ממש חוצפה שאני מחכהככ הרבה זמן ואפילו לא טורחים להבין את השאלה ) זו לא חכמה סתם לענות תשובה שממש לא קשורה לשאלה פשוט סתם זרקת לי מידעשאינו רלוונטי לגבי השאלה ששאלתי! איפה הקשר בין השאלה ששאלתי לתשובה שנתת?? בבקשה השאלה ששאלתי אותך בתאריך 21.8.13שלום רב. נתנו לפטריות משחת דקטקורט,אני מורחת לילדה ומספיגה טוב.הבעיה שאחרי המריחה ובמהלך כל היום היא נוגעת במקום המרוח,ושמה ידיים בפנים ועיניים.אי אפשר לשטוף כל רגע פנים ועיניים,אבל האם זה מסוכן שהיא עושה זאת?אמרו לי שעלולים להיות לה בעור פנים כתמים לבנים כתוצאה מהמשחה
    והנה תשובתך בתאריך 1.9 : לפטריה בעור לעתים שבוע לא מספיק למרוח, תלוי איפה המקום הנגוע,פיזור , דלקתי ?
    מינימום שמן 2-3 שבועות חג שמח. אבקש לקבל תשובה עניינית ורלוונטית לשאלתי. חג שמח גם לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובתך אינה קשורה לשאלתי

הוספת תגובה

• תשובתך אינה קשורה לשאלתי - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    02/09/2013

דקטקורט היא משחה משולבת נוגד פטרת משולב סטרואיד. את המשחה את צריכה למרוח לפי התוויות שקיבלת מהרופא שנתן אותה. משחה זו ניתנת לזמן קצוב . לגבי השאלה אם הילדה נוגעת במשחה ומפזרת אותה על שטחים כמו פנים או אזורים אחרים. זה לא מסוכן , משחת סטרואיד פוטנטי עשויה בשימוש לא מושכל לנזק בעור . את צריכה להקפיד עד כמה שניתן שלא יהיה פיזור . חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו