פילינג בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילינג בלייזר
    יעל
    09/09/2013

שלום ד"ר,

אני בת 31 ויש לי כתמים מאוד כהים מתחת לעיניים. כמה רופאי עור אמרו שהכתמים נמצאים בשכבה הכי תחתונה. משחות הבהרה רפואיות חזקות לא עזרו כמעט, ומפילינג עמוק עם הרדמה מלאה או טשטוש אני חוששת. רציתי בבקשה לברר: האם ניתן לעשות פילינג עמוק עם לייזר פיקסל CO2 במספר טיפולים במרפאה ללא צורך בהרדמה או טשטוש? ואשמח גם לדעת אם אתה מכיר מכשירים אחרים שאולי יצאו לאחרונה שיכולים לתת פיתרון גם אם חלקי, לכתמים הכהים בעיגולים מתחת לעיניים.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פילינג בלייזר

הוספת תגובה

• פילינג בלייזר - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    09/09/2013

שלום יעל לגבי כתמים מסביב לעינים , צריך לעשות אבחנה ברורה שלא מדובר בצל ואו כלי דם סביב לעיניים.פילינג לייזר עושה סוג של שיוף זה רק למתאימים לאחר בדיקה זה לא מתאים לכולם. לעתים שילוב של סרום המטפיח את העור בשילוב של חומרי מילוי נותנים תוצאה טובה יותר מפילינג שיכול להשאיר כתמים נוספים. ממליצה לקבל יעוץ פרטני ומקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו