סוף טיפול באקנה עם רואקיוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוף טיפול באקנה עם רואקיוטן
    משה
    26/03/2008

שלום

לפני שלושה חודשים התחלתי לטפל באקנה עם רואקיוטן במינון של 40 מ"ג ליום ולאחר חודש הורידו לי את המינון ל - 30 . הפנים עכשיו נראות בהרבה יותר טוב . אתמול היה לי תור לרופאת העור שמטפלת בי ושאלתי אותה מתי אני אמור לסיים עם הטיפול ? כשהפנים יהיו חלקות ? אז היא אומרת לי לא, רק אחרי 8 חודשים ! שמעתי מאנשים שהשתמשו בתרופה ואמרו שאחרי שלא יוצאים לך פצעים יותר ואין לך יותר פצעים בפנים אתה צריך להפסיק את הטיפול, אמרתי לה את זה והיא אמרה שעדיף שאני אקח את התרופה עד שאני אסיים את 8 החודשים האלו כדי להבטיח שלא יחזרו לי הפצעים כשאני אפסיק או אחרי כמה שנים . בנוסף היא אמרה לי לקנות משחה בשם Mederma ולמרוח על החלקים שאין בהם פצעים . אמרתי לה שעדיין יוצאים לי פצעים במקומות האלה (בתדירות נמוכה יותר מאשר בעבר אבל עדיין יוצאים) והיא אמרה בכל זאת למרוח אותה במקומות שבהם לא יוצאים לך פצעים ואם יצאו עוד באותם המקומות פשוט לא למרוח על הפצעים, כששאלתי אותה למה עכשיו לשים את המשחה היא אמרה כדי למנוע את השארת הסימנים לאחר הטיפול. שמעתי שצריך למרוח את המשחה הזו רק כשמסיימים את הטיפול ולא בזמן הטיפול .

יש לי כמה שאלות:
    * באמת צריך לטפל עם רואקיוטן לא פחות מ - 8 חודשים ?.. ז'תומרת אפילו אם הפצעים נעלמים כבר לפני ?
    * באמת צריך למרוח את המשחה בזמן הטיפול או כמו שאני חשבתי לאחר סיום הטיפול ?..
    * המשחה הזו טובה ?.. כי היא נורא יקרה (150 ש"ח - שפורפרת קטנה)

תודה מראש,
    משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רואקוטן

ד''ר מיכאל שוחט
    29/03/2008

השימוש ברואקוטן מותאם למשקל הגוף ולא לזמן בו נעלמים הפצעים כך שמומלץ לסיים את התקופה כפי שיעצה רופאת העור בנוסף מדרמה יכול לזרז את העלמות האודם וסימני הפצעים שנשארו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה ...

משה
    29/03/2008

תודה על תשובתך !

לקחתי במשך חודש 40 מ"ג ביום ולאחר חודש רופאת הילדים שאני מטופל אצלה שהיא גם מבינה (ואמרה שיש לה התמחות בעור) ייעצה לי להוריד ל - 30 מ"ג ליום בעקבות יובש רציני שהיה לי בפנים . כשאמרתי לה לא עדיף להתייעץ עם רופאת העור ? והיא אמרה לי שכדאי שאני אוריד את המינון ל - 30 מ"ג ושזה לא משנה את הטיפול רק מאריך אותו מעט . כשהגעתי לרופאת העור שלי הבאתי לה מכתב מרופאת הילדים שאמרה לי להוריד את המינון והיא אמרה שחבל שהורדנו את המינון אבל אם זה עשה לי יובש רציני, טוב שהורדנו . היא רק הודיעה שזה יאריך לי את הטיפול .
    יוצא לי פעם בכמה ימים פצע לבן קטן ונעלם אחרי יום-יומיים, אפשר אולי להעריך עוד כמה זמן אני אמור לסיים את הטיפול (בלי לראות תמונת מצב) ? אני שוקל 75 ואני בן 17 עוד חודש ולוקח 30 מ"ג ביום ומטופל כבר ברואקיוטן במשך שלושה חודשים .

תודה מראש,
    משה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו