נקודות פורדייס בשפה העליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודות פורדייס בשפה העליונה
    יואב
    18/09/2013

שלום רב,
    אני בן 25 ושמתי לב שממש בימים האחרונים הופיעו אצלי נקודות לבנות רבות על השפה העליונה בעיקר. מקריאה מרובה באינטרנט הבנתי שמדובר בנקודות פורדייס. לפי מה שאני מבין - זה קשור בייצור מוגבר של בלוטות חלב שאינן אמורות להיווצר בשפה אלא במקומות עם שיער.

ואני גם מבין שאין שום דרך תרופתית, ע"י משחה או כל דבר אחר שיכול להעלים את העניין הזה. אני יודע שלא מדובר בתופעה מסוכנת, אלא קוסמטית בלבד. אבל זה מאוד מאוד מפריע לי פסיכולוגית.

1.האם יש איזהשהו תכשיר, או איזשהו פתרון פנימי יותר (ע"י טיפול ישיר בשורש הבעיה) שאני יכול להיעזר בו על מנת לטפל בנקודות האלה?

2.האם יש בהכרח משהו שכדאי שלא אעשה? כמו למשל להשתמש בכל מני שפתונים שמכילים שמנים מסוימים?

המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא קיבלתי התיחסות

יואב
    23/09/2013

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודות פורדייס בשפה העליונה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    23/09/2013

שלום יואב ממליצה אבחנהרפאית ולא אינרנטית לאחר אבחנה נוכל לתת התיחסות אמיתית מקצועית וענינית. .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו