שיעור יתר בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר בגוף
    ל
    24/09/2013

אני סובלת מבעיית שיעור בבטן, גב וחזה.

נאמר לי כי לייזר אינו מתאים כי מדובר באיזורים הורמונליים ולייזר יעודד צמיחה.

א. אשמח לשמוע על פתרונות אפשריים מעבר לשעווה /גילוח. (השעווה עושה לי פצעים בכל האיזורים).

ב. שמעתי על חומר מעכב צמיחה בשם וניקה- האם אפשרי למרוח אותו על האזורים שציינתי או שהוא מיועד רק לאיזור הפנים? בנוסף שמעתי על חומר מעכב צמיחה בשם depi laser האם הוא יעיל ?

אודה לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר בגוף

הוספת תגובה

• אני לוקחת גלולות

דבורה
    26/09/2013

לא יודעת מה מצב השיעור שלך, אבל לי התאימו גלולות פמינט בגלל שיעור יתר בפנים כי יש זה בדיוק עובד על העניין ההורמונלי ומרגיע את זה. בינתיים אני רואה תוצאות טובות אבל צריך להמשיך ולראות את זה גם לטוח הארוך.
    אם לייזר ושעווה לא מתאים, אז אולי תוכלי לראות משהו בסגנון הזה.
    אני לא בעד המשחות האלו, תמיד יש לי הרגשה שזה ממש כמו גילוח או שעווה ובסוף זה צומח בדיוק אותו דבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור יתר בגוף - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    26/09/2013

גם מאזורים הנחשבים הורמונלים ניתן להסיר שיער , אני מניחה שידרשו יותר טיפולים , מנסיון יש הצלחה, ווניקה מתאימה רק לפנים , לגבי המשחה השניה אני לא מכירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו