הזעת יתר - טיפול בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעת יתר - טיפול בלייזר
    אורן
    26/09/2013

שלום,

אני בן 28 וסובל מהזעת יתר בכפות הידיים והרגליים החל מאמצע גיל ההתבגרות.
    מאחר ואני די חושש מפתרון של ניתוח כירורגי, ומאחר וטיפולים אחרים הנחשבים ליעילים (בוטוקס), הם די יקרים, ואף למשך זמן קצוב ביותר (כחצי שנה), אני מוצא את עצמי מחפש דרכים אחרות שיוכלו לעזור.

לאחרונה נתקלתי באפשרות של ניתוח לייזר ע"י מכשיר בשם "סמרט-ליפו" שמשמש בין היתר גם לטיפול בהזעת יתר. עם זאת, מאחר והטיפול הוא די חדשני, קשה להבין בין אם האחרון יעיל גם עבור הזעה בכפות הידיים? (בנוסף לבית השחי*)

תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר - טיפול בלייזר

הוספת תגובה

• הזעת יתר - טיפול בלייזר - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    26/09/2013

הטיפולים בהזעת יתר בבית השחי וכפות הידים מתחלקים אכן לניתוח לעתים יש זעיה מפצה אחרי ניתוח.
    הניתוח יעיל ובמקרים קשים לעתים אין ברירה .
    הטיפול בבוטוקס יעיל ועשוי להיטיב גם לתקוםות ארוכות יותר ב6 חודשים .
    יש עוד אפשרות עי גלי רדיו גם מספר טיפולים חדשני ויותר יקר.
    לגבי סמרט ליפו הוא לייזר להמסת שומן ואין מספיק עבודות קליניות כטיפול בהזעה .
    אולי עדיפה הדרך הכי פחות פולשנית כמו הבוטוקס כי יש שינוי משמעותי באיכות החיים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלי רדיו

אורן
    27/09/2013

תוכלי לפרט לגבי הטיפול החדשני, כדברייך, באמצעות גלי רדיו? כמות טיפולים, עלות ומשך זמן.

בנוסף, הבנתי שאכן נעשה שימוש בלייזר החל מ 2006 בארהב, וכבר לפני מספר שנים בישראל. האם באופן עקרוני הטיפול מכוון גם לכפות הידיים או שמא עבור בתי השחי בלבד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו