מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעור יתרחן02/10/2013
שלום,
אני סובלת משיעור יתר הורמונלי ואני לוקחת גלולות "דיאנה" כבר מעל חצי שנה.
האם ניתן להעלים את השיעור בעזרת תרופות הורמונליות מסויימות שיעזרו לאזן את המצב ההורמונלי שלי או שמה שכבר צמח אפשר רק להוריד באמצעים קוסמטיים(כמו שעווה והסרה בלייזר)?
האם יש כאן מישהי שיכולה להעיד מניסיון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך זה שהגלולות לא עזרו לך?
ירדן03/10/2013אני גם כמוך סבלתי משיעור יתר בפנים בעיקר וזה ממש הפריע לי גם חברתית כי פנים קצת קשה להסתיר משאר האזורים האחרים וגם שעווה לא היה פתרון כי הצמיחה שלי הייתה מהירה. אחרי שביקרתי אצל הרופא נשים שלי הוא המליץ לי להתחיל לקחת גלולות למניעת הריון ,פמינט ובאמת השיעור בפנים נהיה פחות מימה שהיה וגם המצב ההורמונלי שלי התייצב,בגלל זה מוזר לי שאת לוקחת גלולות וזה לא עוזר לך לאזן את המצב, שקלת אולי להחליף גלולה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות
חן03/10/2013אני לוקחת גלולות דיאנה. הפמינט ממש עזר לך להפחית בצורה משמעותית? את כאילו לא צריכה אפילו להוריד את השיער שם עכשיו? תוך כמה זמן נראה השיפור?
כי אני לוקחת את הגלולות כבר מעל לחצי שנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתר - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן07/10/2013שיעור יתר היא בעיה אסתטית קשה ,והיא ניגזרת מנטייה גנטית הורמונלית. גלולה דיאנה ידועה כעוזרת במקרים מסוימים כמו גם גלולות אחרות. הגלולות עוזרות אם יש הפרעה הורמונלית או שחלה פוליציסטית .
יש מקרים שמצרפים כדורים נוספים לאיזון הורמונאלי.
יש מקרים ששינוי גלולה או החלפת גלולה יעלואת רמת השיער , 6 חודשים הם זמן סביר לבחון אם הגלולה עוזרת , במקביל ממליצה על בדיקה של פרופיל הורמונאלי, וגםלשלב הסרת שיער עי לייזר או משולבת אפילציה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)