שיעור יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר
    חן
    02/10/2013

שלום,
    אני סובלת משיעור יתר הורמונלי ואני לוקחת גלולות "דיאנה" כבר מעל חצי שנה.
    האם ניתן להעלים את השיעור בעזרת תרופות הורמונליות מסויימות שיעזרו לאזן את המצב ההורמונלי שלי או שמה שכבר צמח אפשר רק להוריד באמצעים קוסמטיים(כמו שעווה והסרה בלייזר)?
    האם יש כאן מישהי שיכולה להעיד מניסיון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר

הוספת תגובה

• איך זה שהגלולות לא עזרו לך?

ירדן
    03/10/2013

אני גם כמוך סבלתי משיעור יתר בפנים בעיקר וזה ממש הפריע לי גם חברתית כי פנים קצת קשה להסתיר משאר האזורים האחרים וגם שעווה לא היה פתרון כי הצמיחה שלי הייתה מהירה. אחרי שביקרתי אצל הרופא נשים שלי הוא המליץ לי להתחיל לקחת גלולות למניעת הריון ,פמינט ובאמת השיעור בפנים נהיה פחות מימה שהיה וגם המצב ההורמונלי שלי התייצב,בגלל זה מוזר לי שאת לוקחת גלולות וזה לא עוזר לך לאזן את המצב, שקלת אולי להחליף גלולה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

חן
    03/10/2013

אני לוקחת גלולות דיאנה. הפמינט ממש עזר לך להפחית בצורה משמעותית? את כאילו לא צריכה אפילו להוריד את השיער שם עכשיו? תוך כמה זמן נראה השיפור?
    כי אני לוקחת את הגלולות כבר מעל לחצי שנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעור יתר - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    07/10/2013

שיעור יתר היא בעיה אסתטית קשה ,והיא ניגזרת מנטייה גנטית הורמונלית. גלולה דיאנה ידועה כעוזרת במקרים מסוימים כמו גם גלולות אחרות. הגלולות עוזרות אם יש הפרעה הורמונלית או שחלה פוליציסטית .
    יש מקרים שמצרפים כדורים נוספים לאיזון הורמונאלי.
    יש מקרים ששינוי גלולה או החלפת גלולה יעלואת רמת השיער , 6 חודשים הם זמן סביר לבחון אם הגלולה עוזרת , במקביל ממליצה על בדיקה של פרופיל הורמונאלי, וגםלשלב הסרת שיער עי לייזר או משולבת אפילציה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו