לייקליר-קרם לעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייקליר-קרם לעור
    חנה
    14/10/2013

שלום רב, לפני כשבועיים החל לי גרד בחזה שלעבר לבטן וקצת לגב.בעקבות הגרוד נוצרו מעט פצעים אדומים קטנים ושמתי לב גם לפריחה מעטה. רופא המשפחה חשב שזו אלרגיה (ציין שהפריחה לא מתאימה לגרדת!) ונתן"טלפסט 180". לקחתי 3 ימים ולא עבר .הלכתי לרופא עור שרק הסתכל ללא שום בדיקה ממשית קבע שאכן זו גרדת ונתן לי שתי שפופרות של"לייקליר" למרוח יומיים (יום אחרי יום) וביקש לחזור אחרי 4 ימים. הפריחה והגרוד אכן נחלשו אך לא עברו כליל. חזרתי אחרי 5 ימים והרופא החליט שיש למרוח עוד שתי שפופרות- עוד יומיים, ולחזור אחרי שבוע. בעלון התרופה כתוב שאין להשתמש ביותר משתי שפופרות ושבדרך כלל טיפול אחד מספיק ורק במקרה חמור(לא שלי) יש לחזור שוב על הטיפול. שאלתי היא האם נחוץ ולא מסוכן למרוח כמות של 4 שפופרות תוך שבוע?? האם זו הדרך הנכונה לטפל ?? אולי רצוי לחכות לתוצאה קצת יותר זמן ?? אני חוששת מהכמות הגדולה של הקרם שעלי למרוח. מה עצתך?? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייקליר-קרם לעור

הוספת תגובה

• לייקליר-קרם לעור - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    16/10/2013

אני ממליצה לחזור לרופא לבדיקה נוספת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו