מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדמומיות ויובש בלחייםגיא15/10/2013
בימים האחרונים יש לי יובש בלחיים היה קשה לי לאכול ,לחייך,לפתוח את הפה
וזאת הרגשה מאוד לא נעימה, שמתי ווזלין ועכשיו אני יכול לפתוח את הפה והכל מרגיש יותר טוב, אך יש לי לחיים אדומות וזה לא יפה
מה ניתן לעשות בשביל לטפל בזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני שואלת בערך את אותה השאלה
בת אל15/10/2013בתקופה הזו יש יובש בשפתיים כניראה בגלל הקור ורציתי לשאול האם הפטרולטיאום ג'ל הוא טוב כמו הוזלין או הפארפין כפיתרון לבעיה?
.תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש טיפול טבעי ליובש בשפתיים
שילה17/10/2013שמשקם את העור ולא סתם מרכך את השפתיים כמו ווזלין ושאר הסטיקים. את יכולה למצוא את מגן שפתיים ליפס של מורז שמבוסס כולו על צמח הפוליגנום. המשחה הזו היא יותר טיפולית משאר המשחות האחרות.
טיפול טבעי נוסף שיש בכל בית- את יכולה למרוח דבש על השפתיים כל 3-4 שעות (שכבה דקה מספיקה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני שואלת בערך את אותה השאלה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן17/10/2013וזלין ופארפין הם אותו הדבר, ניתן לנסות חומר של חברת לה רוש פוזה סרליפ שניתן למטופי רואקוטאן עקב היובש בשפתיים וטוב ליובש בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמומיות ויובש בלחיים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/10/2013יובש ולחיים אדומות נובע ממספר בעיות מזג אויר,אלרגיה, קרם או כל תמרוק שנוגע בפנים , סבונים ועוד. וזלין לא פתרון כדאי להיבדק כי עונת מעבר כמו עכשו מעמיקה את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדמומיות ויובש בלחיים
גיא17/10/2013קרם פנים של AC MEDIS לעור מעורב עד שמנוני יהיה טוב לטיפול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)