פלולות לילד בן12

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלולות לילד בן12
    שרית
    20/10/2013

שלום רב
    בני בן ה12 סובל מפלולות (יבלות וראליות) באצבעות הרגל ובאזור הברך. הפלולות הגדולות ביותר נמצאות מתחת לבהן ברגל והיא מאוד כואבת ובאצבע הצמודה לה.
    אנחנו מבקרים אצל רופאת העור פעם בחודש כבר 5 פעמים ובכל פעם היא שורפת אותן בחנקן נוזלי אך נראה כי המצב לא משתנה ולאחר שבועיים בערך הן כבר מתחילות קוב לצמוח הפלולה באצבע כבר נפלה לגמרי פעמיים ושוב צמחה . רציתי גם לציין שלאחר כשבוע מהצריבה כשהאיזור נרגע מהכאב אני ממשיכה בבית גם לשים לו עליהן סלאטקג׳ל.
    אני כבר ממש חסרת אונים ולא יודעת מה לעשות בכל פעם הצריבות מלוות בכאבים קשים של הילד מה גם שזה לא ממש מועיל והמצב חוזר לקדמותו . אנא את עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלולות לילד בן12

הוספת תגובה

• פלולות לילד בן12 - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    21/10/2013

יבלות בידיים הן מטרד עקשני , ממליצה בשלב זה להפסיק את הטיפול ביבלות בחנקן.
    לאחר 10 ימים ללא טיפול תבקשי מרופא שלך נוזל ורומל למרוח פעמים ביום עי קיסם חיצוני.לאחר הטיפול לסגור עם פלסטר .
    לנסות את הטיפול לשבועיים שלוש.
    גם אופציה של צריבה במחט חשמלית או לייזר , אין הבטחה בשום טיםול ל100% הצלחה , לכן להמשיך לטפל עםסבלנות זה בדרך כלל נגמר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר תודה אבל היבלות הן ברגל

שרית
    22/10/2013

ולא בידיים כפי שכתבת.
    אני מבינה שגם בטיפול בלייזר או מחט חשמלית ההצלחה היא לא 100 אחוז אבל אני חושבת שאולי שווה לנסות.
    מניסיון ורמול בכלל לא מזיז ליבלות שיש לו הסלאטק ג'ל הרבה יותר חזק מהורמול וגם הוא לא עוזר.
    אשמח אם תוכלי לאמר לי היכן מטפלים במחט חשמלית או לייזר? והאם הטיפולים האלו נמצאים גם בקופןת החולים או רק במרפאות פרטיות? רוב תודות. שרית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר תודה אבל היבלות הן ברגל - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    24/10/2013

הגישה שלי ליבלות ידיים ורגליים היא אותו הדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו