מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלולות לילד בן12שרית20/10/2013
שלום רב
בני בן ה12 סובל מפלולות (יבלות וראליות) באצבעות הרגל ובאזור הברך. הפלולות הגדולות ביותר נמצאות מתחת לבהן ברגל והיא מאוד כואבת ובאצבע הצמודה לה.
אנחנו מבקרים אצל רופאת העור פעם בחודש כבר 5 פעמים ובכל פעם היא שורפת אותן בחנקן נוזלי אך נראה כי המצב לא משתנה ולאחר שבועיים בערך הן כבר מתחילות קוב לצמוח הפלולה באצבע כבר נפלה לגמרי פעמיים ושוב צמחה . רציתי גם לציין שלאחר כשבוע מהצריבה כשהאיזור נרגע מהכאב אני ממשיכה בבית גם לשים לו עליהן סלאטקג׳ל.
אני כבר ממש חסרת אונים ולא יודעת מה לעשות בכל פעם הצריבות מלוות בכאבים קשים של הילד מה גם שזה לא ממש מועיל והמצב חוזר לקדמותו . אנא את עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלולות לילד בן12 - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/10/2013יבלות בידיים הן מטרד עקשני , ממליצה בשלב זה להפסיק את הטיפול ביבלות בחנקן.
לאחר 10 ימים ללא טיפול תבקשי מרופא שלך נוזל ורומל למרוח פעמים ביום עי קיסם חיצוני.לאחר הטיפול לסגור עם פלסטר .
לנסות את הטיפול לשבועיים שלוש.
גם אופציה של צריבה במחט חשמלית או לייזר , אין הבטחה בשום טיםול ל100% הצלחה , לכן להמשיך לטפל עםסבלנות זה בדרך כלל נגמר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תודה אבל היבלות הן ברגל
שרית22/10/2013ולא בידיים כפי שכתבת.
אני מבינה שגם בטיפול בלייזר או מחט חשמלית ההצלחה היא לא 100 אחוז אבל אני חושבת שאולי שווה לנסות.
מניסיון ורמול בכלל לא מזיז ליבלות שיש לו הסלאטק ג'ל הרבה יותר חזק מהורמול וגם הוא לא עוזר.
אשמח אם תוכלי לאמר לי היכן מטפלים במחט חשמלית או לייזר? והאם הטיפולים האלו נמצאים גם בקופןת החולים או רק במרפאות פרטיות? רוב תודות. שרית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תודה אבל היבלות הן ברגל - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן24/10/2013
הגישה שלי ליבלות ידיים ורגליים היא אותו הדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)