הסרת שיער מהחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער מהחזה
    חן
    08/11/2013

שלום,
    אני בת 21 ובשנה האחרונה התחיל לי פתאום שיעור יתר בכל החזה. אני לא יודעת מה לעשות. הרופאים אמרו לי שמבחינת הורמונים הכל תקין אצלי. רופאת נשים אמרה לי שיש לי קצת שחלות פוליציסיטיות אבל לא משהו רציני. אני לוקחת גלולות "דיאנה" כבר 8 חודשים. כמובן שאני לא רוצה להתחיל להוריד שם שיער בשעווה או גילוח. ניסיתי לעשות אפילציה אבל זה ממש כואב ויקר ולוקח הרבה זמן (כי יש ממש הרבה שערות) וגם משאיר פצעונים בולטים וכואבים להרבה זמן. חשבתי לעשות לייזר אבל אמרו לי שם שהשערות דקות מדי ובהירות בשורש ככה שהלייזר לא יעבוד עליהן וחבל להוריד בגילוח כי זה רק יגרום ליותר צמיחה.
    אז אני ממש מיואשת. מה עוד אפשר לעשות? אני לא רוצה להישאר לנצח עם שערות בחזה, זה ממש גורם לי למבוכה ולחוסר נוחות עם הגוף שלי ומאוד מתסכל אותי.
    אודה על כל עצה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער מהחזה

הוספת תגובה

• הסרת שיער מהחזה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    08/11/2013

בעיקרון הסרת שיער בחזה נחשבת טיפול מקובל אם השיער מתאים. אם לא מדובר בכמות גדולה אולי תחת אילחוש באמלה כדאי כן לעשות אפילציה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו