מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך טיפולאור19/11/2013
שלום אני במעקב אצל רופא עור לגבי אקנה כבר שלושה חודשים לוקח תרחיץ אנקיל וגל1 אחוז זינדקלין.. הייתי אצל הרופא עור אתמול ואמרתי שהמשחה עוזרת גם למראה הפנים וגם לפצעי הבגרות אבל לא מאה אחוז..בערך 80אחוז בקשתי מימנו שאולי יש משחה יותר חזקה והוא אמר שחבל לנסות משחה אחרת כי אין משחה של זבנג וגמרנו שהוא גם מפחד שמשחה יותר חזקה תעשה לי כוויות כי השתמשתי קצת ברטוויאט וזה עשה לי סימנים ..קצת התאכזבתי שאין משחה שתעלים לגמרי את את הפצעים עכשיו רציתי לדעת בבקשה אם זה נשמע טבעי ש3חודשיים אני לוקח משחה והיא לא משפיעה 100 אחוז ועדיין הוא אמר לי להמשיך איתה?!תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך טיפול - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן19/11/2013היי יוסי
אני חושבת שאתה מקבל טיפול נכון , לצערי אין 100% ברפואה יש גם תגובה עורית אינדיבידואלית שיש לקחת בחשבון .לא תמיד משחה חזקה יותר עוזרת לעתים שילוב אחר נותן תוצאה טובה יותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)