פטריית שפתיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריית שפתיים
    דורון
    21/11/2013

שלום רב, שמי דורון ומזה חצי שנה זהיתי בשפה העליונה נקודה לבנה חיצונית( מורגשת במגע הלשון). הלכתי לרופא העור הקבוע שלי ואבחנתו הייתה כי זו פטריית חלב ולא ניתן לעשות דבר בעניין. כמובן להפתעתי, מאחר ואם זו פטרייה איך אין איזשהוא תכשיר שיעלים או יקטין אותה. הדבר מאוד מפריע לי מבחינה קוסמטית. חשוב לציין כי מעולם לא הייתה לי תופעה מסוג זו. שאלתי היא האם יש אפשרות כן לטפל בעניין ואם זה משהו שכיח שנעלם עם הזמן. אשמח לתגובה.

רצ״ב תמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריית שפתיים

הוספת תגובה

• פטריית שפתיים - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    23/11/2013

לא מדובר בפטרת אלא בשינוי של בלוטות חלב בשפתיים , לא מדביק , לעתים מופיעה בבתי השחי . טיפולים לא ממש עוזרים לצערי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה חולףף??

דורון
    23/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה חולףף?? - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    23/11/2013

לעתים כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו