רטאויט ומסנן קרינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רטאויט ומסנן קרינה
    גילי
    27/11/2013

שלום וברכה
    אני בת 50 משתמשת ברטאויט 0.5% לשעות הלילה לצורך תחזוקת העור קמטוטים בפנים . רציתי בבקשה לשאול - האם המוצר יעיל גם לאיזור הצוואר והמחשוף?
    והאם קרם לחות המכיל מסנן קרינה 15% (או יותר בקיץ) הנו יעיל? או אני צריכה להשתמש במסנן קרינה ייעודי בלבד? דבר שמאד מכביד לי על הפנים.
    אני שואלת כי אני מעדיפה את הקרמים שמכילים לחות + מסנן קרינה בתוכם הם יותר קלים על העור שלי. למשל סנברלה של הולילנד 18 אחוז .
    אגב- אני מדברת על היום יום בדרך לעבודה (כשעה נהיגה בשעות השמש) וממנה ואולי עוד איזו שעה ביום כשאני מסתובבת לסידורים. (כמובן שאם אני נוסעת לים או לחופשה שרוב היום אני בשמש אני כן משתמשת במסנן קרינה ייעודי).
    תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רטאויט ומסנן קרינה

הוספת תגובה

• רטאויט ומסנן קרינה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    28/11/2013

ניתן למרוח את המוצר גם בצוואר ומחשוף לא יותר מ3 פעמים בשבוע , להימנע מבישום במקום זה ,יש למרוח מגן קרינה ברמה של 40-50 SPF .
    מריחה של רטין מאוקטובר -מאי כל שנה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו