מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לזקן שהוא לא מלא.אלי04/12/2013
שלום.
אינני יודע עם זה הפורום הנכון כדי לשאול שאלה זאת אבל אנסה בכל זאת. ;)
יש לי זקן שהוא לא מלא כ'כ, עם חורים כאלו ממש קטנים בעיקר בצדדים. בכל צד אחד של הלחי יש מן חור מעצבן כזה ששם שיערות הזקן אינן גדלות לצערי.
אז שאלתי היא: האם ישנו פיתרון בר יישום לבעיה מהסוג הזה?
חגגתי לא מזמן אני יום הולדתי ה-21.
והאמת, שהנושא הזה די מטריד אותי. מאחר שאסתטית זה לא נראה יפה, מקרוב אמנם זה לא נראה גרוע ורע כ'כ אבל מרחוק רואים את זה בהרבה יותר בולט, וזה די מציק לי.
הקושי הנוסף הוא שעור הפנים שלי די רגיש, שלאחר גילוח עור הפנים שלי מתחיל להיות אדום, קשה, ועם הרבה פצעים. ולפעמים קורה שיוצא גם דם, לכן אני נמנע כמה שיותר מלהתגלח למרות הזקן הלא כ'כ מלא שיש לי.
חשוב לי להגיד שהחורים או ההתקרחות הזאת אינה נובעת מלחץ נפשי, הזקן תמיד היה חסר לי באותן המקומות עוד ממתי שבעצם הזקן התחיל לגדול.
חשוב לי לדעת שמיציתי את כל האפשרויות, במידה ויש כאלה. ביקרתי אצל רופאת עור בעיר בה אני גר, אבל לא הייתי מסופק מהתשובה כי הרגשתי שנענתי בזלזול כנראה מעייפות או חוסר זמן של הרופאה. או שהיא בכלל לא הבינה את השאלה שלי נכון.
בכל מקרה..אשמח לתשובות או פתרונות במידה ויש.
תודה רבה וחג אורים שמח. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לזקן שהוא לא מלא. - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר04/12/2013יש פורום מיוחד לבעיות שיער (נדמה לי בשם- קרחת) ותוכל להפנות שאלות לשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)