יובש בפנים שגורם לקמטוטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בפנים שגורם לקמטוטים
    יעל
    06/12/2013

אני שמה משחה בפנים לאקנה והיא מייבשת את הפנים וגורמת לקימטוטים(כשאני מחייכת נוצרים קוים דקיקים) .אני מורחת קרם שכתוב עליו שהוא "בקרת שומן" ועדיין יש את הקימטוטים. האם יש צורך בקרם נוסף? האם הקמטוטים ייעלמו אם לא אוסיף קרם? אני מאוד מקוה שתענו. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יובש בפנים שגורם לקמטוטים - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    06/12/2013

כל משחה המטפלת בפצעים גורמת להתייבשות מסוימת של העור , יכול להיות שהמשחה לא מתאימה לך, וניתן לשנות אותה במשחה אחרת . קמטוטים אכן נראים יותר תחת יובש אך הם קמט במהות נוצר מכיווץ של שריר . קמטוטים הם גם קמטי תנועה , הם מתעדנים בשימוש בלחות מתאימה ולא נעלמים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוד רבה על התשובה המהירה ושאלה נוס

יעל
    07/12/2013

האם טיפול בגלי אור עדיף לטיפול באקנה.אני מיואשת כי אני רואה שהמשחה קצת עוזרת אבל עדיין יש פצעים וגם קמטים.מה עלי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוד רבה על התשובה המהירה ושאלה נוס - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    07/12/2013

פוטוראפיה עוזרת להפחתה של אקנה דלקתי , במקביל למשחה או כטיפול .
    אין קשר לקמטוטים , אליהם ההתייחסות שונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו