מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה גבאיתי09/12/2013
שלום,
אני כבן 28, ובחודשים האחרונים אני סובל מפצעי אקנה כואבים מאד בגב. זה המקום היחיד בגוף בו יש לי פצעים. מדי פעם היו לי פה ושם פצעים בגב, מוגלתיים בעיקר, לא חמורים, שחלפו בלי להתיר כאבים וצלקות. אך בחודשים האחרונים מופיעים לי בגב פצעים אדומים מאד, גדולים, מתמקדים באזור האמצעי והתחתון של הגב, מאד כואבים וללא מוגלה. כמו כן לאחר כשהאדמומיות חולפת נותר כתם כהה בגודלו של הפצע.
פניתי לרופא המשפחה וקיבלתי היקומיצין, השתמשתי כשבועיים אך ללא הועיל.
מה תוכלו לייעץ לי?
אני שולל נטילת רואקוטן, והייתי מעדיף דברים אחרים. איזה טיפולים (לא יקרים במיוחד - למרות שמחיר זה עניין סובייקטיבי) מומלצים במקרה הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה גב - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן09/12/2013היי איתי אקנה הוא תהליך דלקי של העור שאינו מבחין לצערי בגיל. יכול להיות בקרקפת גב כתפיים , עכוז חוץ מהפנים.
חבל שאתה שולל טיפול ברואקוטאן , זה טיפול עם ניסיון שך 30 שנה , ויכול לעזור מאד , אין טיפולים של 100% , ואקנה בגיל בוגר מחייב טיפול כי הסיכוי להחלמה עם צלקות גדול וחבל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)