שאלה דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה!
    מיטללי
    01/04/2008

שלום, השתמשתי במשך כשנה בחומר משזף בכל הגוף וגם בפנים (של חברת קליניק זהו מוס שגורם לעור להיות כהה יותר עי צביעת השכבה החיצונית של העור ומחזיק לכמה ימים ויורד בהדרגה) לפי מה שהבנתי זה לא חומר מזיק. הבעיה שלי היא שאני בסופש הזה רוצה ליסוע לנופש באילת ואני רוצה ללכת לים ואולי לתפוס קצת צבע בשמש
    אז עשיתי פילינג להוריד את כל המשזף וכל שאריות הצבע שמרחתי לפני שבוע וחצי וכמעט הכל ירד אבל נשאר קצת על כל הגוף מעט מהצבע הזה. השאלה אם זה יגרום לאיזשהם תופעות לוואי כשאני יהיה בשמש בגלל שנשאר לי קצת מהמשזף על הגוף? (בקושי נשאר משהו אני כמעט בצבע הטבעי שלי כרגע) או שאני ימשיך לעשות פילינג כדי להוציא ממש ממש הכל ורק אז יחשף לשמש? (כמובן אני מתכננת לשים קרם הגנה אבל בלי קשר אני רוצה לדעת אם זה ישפיע בצורה כלשהי אם ישאר לי מהמשזף) אולי יש סיכון לכתמים או משהו או לתופעות לוואי כי בכל זאת החומר הזה מצפה את העור והשאלה אם שאני יהיה בשמש השיזוף שאני יקבל יהיה רגיל או שזה ישפיע על העור ויגרום למשהו אחר ??

מחכה לתשובה, רחלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה!

הוספת תגובה

• שאלה דחופה!

ד''ר אלכסנדר אלטס
    03/04/2008

רחלי, בוקר טוב.

באופן כללי, אזורים כהים יותר על פני העור סופגים יותר קרינה ומשתזפים מהר יותר וחזק יותר מהאזורים הבהירים, לכן במקרה שלך אכן אפשרי שיזוף בלתי אחיד.
    פרט לכך ההמלצה הגורפת היא להמנע מחשיפה לקרינת השמש, בעיקר במטרה "לתפוס צבע", אך כמוון ההחלטה בידייך.

נופש נעים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו