מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עודף שיער באיזור הפיאות והשפהרוני17/12/2013
העליונה.
היי, אני בת 19, יש לי עור פנים יחסית רגיל (פיצעונים מידי פעם בזמן מחזור) מה שמפריע לי זה שבאיזור הפנים ליד האוזניים יש לי שערות כמו לגבר וגם קצת מעל השפה ("שפם"). אלה המקומות הבולטים שהכי מפריעים לי ואני מפחדת להוריד בשעווה או כל דרך אחרת שיכולה להשאיר קוצים.
מקומות שפחות חשופים - גב תחתון, בטן תחתונה.
איך את ממליצה לטפל ביעילות?
האם זו בעיה גנטית? (יש לי יותר מידי הורמונים גבריים?, קשור למוצא עדתי?)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה לליבך
danit18/12/2013לי גם הייתה את אותה הבעיה הפתרון שכולם המליצו לי היה לעשות שעווה בפנים. רק מעצם המחשבה על הכאב שכרוך בזה ועל הצמיחה שתיהיה לזה לאחר מכן, לא הסכמתי להקשיב לאף אחד. רציתי פתרון יותר קליל :). באחת הפעמים שחברות של אמא שלי היו אצלנו חברה אחת שלה סיפרה לי שהבת שלה התחילה להשתמש בגלולות בגלל שיעור יתר וזה ממש עזר לה. לי זה היה נשמע אחלה אופציה שאין לי בעיה לנסות את זה כי גם ככה בעתיד אני אצטרך גלולות בתור אמצעי מניעה. הרופא המליץ לי את הגלולה פמינט שיכולה לעזור בנושא. אז שווה לך לבדוק אצל הרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעודף שיער באיזור הפיאות והשפה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן19/12/2013ממליצה לשלב טיפול לייזר ואפילציה במקביל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)