עודף שיער באיזור הפיאות והשפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף שיער באיזור הפיאות והשפה
    רוני
    17/12/2013

העליונה.
    היי, אני בת 19, יש לי עור פנים יחסית רגיל (פיצעונים מידי פעם בזמן מחזור) מה שמפריע לי זה שבאיזור הפנים ליד האוזניים יש לי שערות כמו לגבר וגם קצת מעל השפה ("שפם"). אלה המקומות הבולטים שהכי מפריעים לי ואני מפחדת להוריד בשעווה או כל דרך אחרת שיכולה להשאיר קוצים.
    מקומות שפחות חשופים - גב תחתון, בטן תחתונה.
    איך את ממליצה לטפל ביעילות?
    האם זו בעיה גנטית? (יש לי יותר מידי הורמונים גבריים?, קשור למוצא עדתי?)
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבינה לליבך

danit
    18/12/2013

לי גם הייתה את אותה הבעיה הפתרון שכולם המליצו לי היה לעשות שעווה בפנים. רק מעצם המחשבה על הכאב שכרוך בזה ועל הצמיחה שתיהיה לזה לאחר מכן, לא הסכמתי להקשיב לאף אחד. רציתי פתרון יותר קליל :). באחת הפעמים שחברות של אמא שלי היו אצלנו חברה אחת שלה סיפרה לי שהבת שלה התחילה להשתמש בגלולות בגלל שיעור יתר וזה ממש עזר לה. לי זה היה נשמע אחלה אופציה שאין לי בעיה לנסות את זה כי גם ככה בעתיד אני אצטרך גלולות בתור אמצעי מניעה. הרופא המליץ לי את הגלולה פמינט שיכולה לעזור בנושא. אז שווה לך לבדוק אצל הרופא שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עודף שיער באיזור הפיאות והשפה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    19/12/2013

ממליצה לשלב טיפול לייזר ואפילציה במקביל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו