בדילמה רצינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדילמה רצינית
    שלומי
    03/01/2014

אני לא מבין איך כול הרפואה לא מבינה מה זה ..

השתמשתי בשמפו מסוים לפני שנתיים שגרם לי לגירודים חזקים בקרקפת ובגוף .. הפסקתי להשתמש בו הגירודים פסקו אבל נשאר לי אולי לא באותה עוצמה של גירודים שהשתמשתי עם השמפו אבל הקרקפת שלי כולה נמלים כבר שנתיים זה מרגיש לי אולי כמו פיטריה!! וקסקסים ונשירת שיער.. וגם כול הגוף שלי נמלים לא באופן קבוע אבל מדיי פעם זה תוקף אותי .. ועוד דבר אני מרגיש שהנלמים האלו שבגוף מצתברים במיוחד שאני לובש בגדים מסוג ניראה לי שזה צמר אני חושב .. ואז מרגישים יותר גרד.. אבל העניין שגם בלי הבגדים אני מרגיש תגרד.. בקיצור ניראה לי שנכנסה לי אלרגיה שלא רוצה לעבור וגם ללא סיבה מה אפשר לעשות ? מייאש אותי הדבר הזה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדילמה רצינית

הוספת תגובה

• gus navu jauc

שלומי
    03/01/2014

הרופא נתן לי תרופא נגד פטריות בקרקפת שמפו וטיפול זה רק הרגיע תמצב מאוד אבל לא יודע ברגע שהפסקתי הכול חזר... אולי אני מרגיש קצת פחות גרד מפעם שעברה אבל עדיין ....... ועכשיו אני משתמש בשמפו alphosyl (אני משתמש איתו שבוע בערך )
    ואני מרגיש שזה מרגיע תקרקפת קצת אבל הגרד בגוף קיים !!

הרופא לא יודע במדויק מה שי לי הוא רק מעריך .. אין דרך לדעת איפה הביעיה במקום לנסות 100 מוצרים שונים ?

לא יודע אם זה אלרגיה פנימית או פטריה שגם גורמת לגרד בגוף
    פשוט לא יודע מה זה אם צריך אני יביא לכם פרטים הכי מדויקים שיש ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדילמה רצינית - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    06/01/2014

שלום אסי אני חושבת שצריך לבדוק את הבעיה לעזור לך , פנה לרופא עור, אלרגיה ובדיקות כדי למצוא את גורם הבעיה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו