בלות ויראליות פלנטריות - בכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלות ויראליות פלנטריות - בכף הרגל
    נעמה
    12/01/2014

אני סובלת מהן מעל 7 שנים. בהתחלה לא אובחנו נכון וניתן לי טיפול שלא עזר.
    אחרי כמה שנים , מצאתי בתמונות ברשת ואיבחנתי לבד שאלו יבלות של ורוקה פלנטריס,
    מאז כבר כמה שנים מטופלת בחנקן נוזלי, לא עוזר כלום, היבלת מתפשטת עוד ועוד.
    בין טיפול וטיפול גם במשחות , שכמו החנקן רק גורמות לעור הבריא להתקלף, היבלת תמיד
    חיה מתחת ויש לה "עומק". בשנה וחצי האחרונות התחלתי להגיע לטיפולי לייזר בבי"ח השרון.
    התורים הם בערך אחת ל8-9 חודשים, כך שגם זה לא עוזר.
    למישהו יש הצעה יעילה עבורי כיצד להפטר מהן? היום זה כבר עבר לחצי כף רגל,כשזה התחיל זו היתה
    נקודה בודדת, שלו טופלה אז בלייזר (שאגב אינו כואב בכלל) כבר מזמן הייתי נפטרת ...
    בין לבין ניסיתי גם עם חלב תאנים, שום, שתן וכן הלאה , כל מה שקראתי שעוזר להפטר מזה.
    במרפאת הלייזר "ניחמו" אותי , שכל עוד הגוף שלי, מערכת החיסון, לא יירתם ללחום בוירוס הבעייה לא תסתיים.
    מלבד הבעייה הזו, בכללי אני בריאה, בת 50+, אוכלת בריא, ספורטיבית ולא סובלת מבעיות רפואיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלות ויראליות פלנטריות - בכף הרגל - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    12/01/2014

טיפול בלייזר אינו מבטיח העלמות של היבלות לצערי, זה יכול לעזור ברמה הנקודתית. נסית טיפול באלדרה ? או שילוב של ורומל + סלטאק גל ביחד כל לילה למשך חודש ימים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נעמה
    12/01/2014

תודה על המענה. על אלדרה לא שמעתי. גם הרופא שלי לא הציע זאת.
    סלאטק אני משתמשת הרבה, וגם משחה סליצילית 30%, שדי קשה להשיג.
    שניהם יוצרים קליפה עבה, שבסוף כשהיא מקולפת יש עור צעיר ורענן בריא - בחלק הבריא של העור, והיבלות עדיין שם, כמקודם, כאשר מדי פעם נולדת עוד בת למשפחה.
    בפעם הבאה אשאל אותו על אלדרה. - לפי מה שהצצתי בחטף כרגע ראיתי שקשור ליבלות גניטליות....
    כשהגעתי אליו הבאתי אתי את כל התרופות שקראתי באינטרנט שעוזרות.
    אבל נאמר לי שהדבר היחיד שהוא מורשה לתת או לעבוד איתו זה הורומאל (שלא עשה לי פשוט כלום), בהמשך עברנו למשחה סליצילית ולפני כשנה התוודעתי לסלאטק.
    היו שם משחות שקראתי שהן לחולי סרטן, אבל יש רופאי עור שמשתמשים לריפוי יבלות, אם כי יש תופעות לוואי קשות. היו לי איזה 5 תרופות שונות, שאת כולן הוא פסל. והאמת אינני רוצה תגובות לוואי של חולי סרטן, אבל בכל מקרה איני יכולה לנסות אפילו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    19/01/2014

הטיפולים שהומלצו למעלה יכולים לעזור. במידה ועדיין יתצטרכי, תקראי באתר של אסף הרופא על טיפול פוטודינמי שמאד יעיל ליבלות וירליות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו