כתמי ניקוטין ומשחת אלוקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמי ניקוטין ומשחת אלוקום
    שם בדוי
    15/01/2014

שלום
    יש לי על האצבע שאיתה אני מעשנת כתם נוראי צהוב ומכוער של ניקוטין.
    ניסיתי לשייף שם עם פצירה וכל פעם זה היה נעלם ואחרי כמה ימים חוזר.
    הייתי אצל רופאת עור שנתנה לי משחת אלוקום פעמיים ליום ל 30 ימים.
    השאלה שלי היא האם הטיפול נכון לדעתך? האם 30 יום עם סטרואידים זה לא מסוכן רק בגלל כתם אסטתי?
    בנוסף כנראה שמרוב שיופים ושפשופים נוצרה שם גם קצת דלקת.. האם נכון בכל זאת להשתמש במשחה או לחזור שוב לרופא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצרפת תמונה

שם בדוי
    15/01/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה את החשש

דבורה
    15/01/2014

אני חושבת שהרופאה שנתנה לך את הטיפול יודעת הכי טוב מה עדיף ומה כדאי. יכול להיות שבמקרה שלך כן צריך טיפול כזה לחודש שלם.
    אני מבינה אותך אבל שזה קצת מלחיץ לתת כימיקלים לגוף במשך כל כך הרבה זמן. אני משתמשת בבהרב אטופיק של מורז לטיפול בפריחות שיש לי מדי פעם על הגוף. בגלל שזה טבעי אז אין הגבלה בשימוש או סכנה כשמשתמשים בזה כל יום.. אולי תבררי על זה אם זה יכול לטפל גם במה שיש לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העצה הנהדרת

שם בדוי
    15/01/2014

ממש תודה! כבר מחר אלך לבדוק לגבי המשחה שאמרת לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמי ניקוטין ומשחת אלוקום - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    19/01/2014

הטיפול שנתנו לך בטיחותי. אם לדעתך יש שינוי בכתם כגון דלקת כדאי לחזור לרופא לבדיקה. גם אם תצליחי להוריד את הכתם, כל זמן שאת מעשנת הוא יכול לחזור. אם זה מפריע לך, וגם בגלל שאר נזקי העישון כדאי להפסיק לעשן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו