משחת הבהרה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחת הבהרה -
    שיר
    18/01/2014

הי , לפני 7 חודשים נכוותי ממים רותחים. ונהיה לי כתם בגב כף הרגל. הפלסטיקאי אמר לי לפני 7 חודשים שאני יבוא בינואר לביקורת שבאתי אמר שזה מה שמנשאר מהכויה... לא הבנתי אם הוא לא יכול לעזור לי בשביל מה רצה שאני יבוא לביקורת בשביל להגיד שזה מה שנשאר מהכויה? אמרתי לו תתן לי משחת הבהרה אמר שהוא לא מתעסק עם זה שאני ילך לרופא עור... לפני חודש וחצי הייתי אצל רופא עור הוא שלח אותי לפסלטיקאי.... האם אתם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איזה משחת הבהרה יש שיעזור להבהיר את הכתם בגב כף הרגל? אשמח לעזרה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחת הבהרה -

הוספת תגובה

• משחת הבהרה - - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    18/01/2014

כוויה ממים רותחים או אש שונה מאקנה או תהליך דלקתי אחר, תלוי באיזה עומק הייתה הכוויה , זמן ריפוי של כוויה הוא כשנה , נישאר כתם חום למספר חודשים , לכן חשוב שהמקום לא יהיה חשוב לשפשוף , גירוי , להימנע מגרביים או טייץ לוחצות.
    משחה שעשויה לעזור קלוט-קוט , או מדרמה , או סקרלס למשל 4 חודשים .
    להקפיד לא לחשוף את מקום הכוויה שנה לשמש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! עוד שאלה------

שיר
    18/01/2014

האם המשחות שציינת יעלימו את הכתם? האם זה עוזר? ואיזה מבין השחות שציינת הכי טובה ויעילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! עוד שאלה------ - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    18/01/2014

גם אם לא יעלימו לגמרי הריפוי יהיה יותר איכותי והשילוב של המשחות עוזר יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו