קמטים בצידי העיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קמטים בצידי העיניים
    ישראל
    10/02/2014

שלום אני בן 25 ולאחרונה שמתי לב שיש לי הרבה קימטוטים קטנים בצידי העיניים,הבנתי שבוטוקס לא עוזר לבעיה כזאת אלה רק לסוג מסויים של קמטים,השאלה שלי היא איזה חומר מילוי אפשר להזריק בצידיי העיניים שמעלים את הקימטוטים הנ''ל,לדעתי אלו קמטי יובש וקמטי חשיפה לשמש...תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קמטים בצידי העיניים

הוספת תגובה

• קמטים בצידי העיניים - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    10/02/2014

קמטוטים הם גם ביטוי למימיקה , קרם עיניים ,לחות , מסנן קרינה חשובים מאד . לגבי הזרקות ניתן לחכות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת

ישראל
    10/02/2014

ואם בכל זאת אני מעוניין בחומר מילוי כיוון שאני משתמש בקרם לחות כבר חודשיים אבל הוא לא מטפל בקמטים הקיימים אז איזה מילוי יתאים בצידי העיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    19/02/2014

חומצה היאלורונית לא סמיכה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו