לד"ר מוניקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר מוניקה
    נעמי
    18/02/2014

הי אני באמצע תהליך של טיפול בצלקות אקנה בטכנולגיית גלי רדיו במכשיר endymed עברו כבר 4 חודשים מאז שהתחלתי ועשיתי 3 טיפולים לבינתיים. מבחינת תוצאות אני שמה לב לשיפור רק במרקם של העור מסביב לצלקות אבל לא לצמצום של הצלקות עצמם. או לפחות לא צמצום כזה משמעותי כדי שאוכל להגיד שאני ממש מבחינה בו. השאלה שלי אם אעשה עוד 4 טיפולים (קראתי באתרים שצריך לעשות בין 4 ל7 טיפולים לצלקות אקנה) אפשר לצפות לשיפור משמעותי. מהרופא שלי לא ככ ברור לי כמה טיפולים כדאי לעשות. האם מטיפול מסויים מפסיק להיות שיפור והמשך הטיפולים מיותר או שכל טיפול מסייע בשיפור ובעוד 4 טיפולים יכול להיות שכבר אראה תוצאה הרבה יותר טובה? בנוסף קראתי שמשחת אילחוש מורידה את האפקטביות של הטיפול ועדיף לעשות בלעדיה. האם זה נכון? כי הרופא שלי כן מורח לי משחה ל40 דקות לפני כן. בנוסף רציתי לשאול על פילינג עמוק האם התוצאות שלו יותר טובות מהטיפול הנ"ל או על מילוי השקעים בכל מיני חומרים? בגדול מדובר ב3-4 שקעים מסויימים שמפריעים לי. קראתי על ד"ר אריק איימס שעושה טיפולי פילינג ומילוי האם שמעת עליו? האם הוא טוב? קראתי גם על מכון בשם הלגה. את מכירה את המקום? אני פשוט אובדת עצות ולא מוצאת שום המלצות של אנשים על טיפולים שעשו ולא ממש בטוחה מה לעשות. סליחה על אורך הטקסט . התייחסות מצידך ממש תעזור לי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר מוניקה

הוספת תגובה

• לד"ר מוניקה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    19/02/2014

שלום יעל
    תוכנית של אנדימד שהיא תוכנית לשיפור צלקות עי גלי רדיו רשתיים אכן עוזרת מאד
    מספר הטיפולים הנדרש הוא 4-6 בהפרש של חודש .
    אמלה אינה משנה את איכות הטיפול , יש להבין שצלקות של אקנה אינן נעלמות אלא מתעדנות ,וגם פילינג עמוק לא מבטיח 100% .
    מילוי צלקות אני לא חושבת שזה פתרון , יש לזכור שצלקת היא תגובה לריפוי פצע ומקום זה מבחינת איכות העור ואופן הריפוי פחות איכותי.
    הטיפול בגלי רדיו ,ארביום,CO2רישתי הם הטיפולים הטובים בעולם מגרים יצירה של קולגן בבסיס הצלקת ובסביבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה

ליגל
    20/02/2014

האם לאחר סיום הטיפול בגלי רדיו. במידה וארצה למקסם עוד את התוצאות , יש טעם להתחיל סדרת טיפולים נוספת רחרת כמו למשל הco2 שרשמת? זה יכול לשפר את זה עוד יותר או שזה מיותר? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    21/02/2014

לעתים משלבים טכנולוגיות לפי אופי הבעיה . ולכן חשוב לבחור מקום שנותן את כל האפשרויות והכי חשוב בודק את מידת ההתאמה לפני טיפול .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו