מתוסכלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת
    נועה
    22/02/2014

היי,
    אני בת 27, לפני שלושה חודשים בערך התחלתי לקיים יחסי מין, אני נמנעת מהרבה מאכלים בעלי % שומן גבוה, מלוחים מידי, חמוצים, לא שמה קרמים על השיער.
    לפני כן, כשנוצרו פצעים בפנים, הם היו נעלמים ולא משאירים צלקות ולכן הפנים שלי היו חלקות ונקיות ועכשיו כשנוצרים פצעים בפנים, נשארות צלקות - מצב הפנים שלי הולך ומחמיר מאוד ואין לי כל ספק שהבעיה היא הורמונלית מהסיבות בהמשך. (ניסיתי סבונים,קרמים וכו' וכלום לא עזר)
    כל סוף שבוע יוצא לי לקיים יחסי מין וכל פעם לאחר הסופ"ש מופיעים לי הרבה פצעים נוספים, לרוב אדומים וגדולים, לפעמים עם מוגלה, דבר שגורם לי להמון צלקות על הפנים וזה רק הולך ומחמיר! (מזכירה שלפני שהתחלתי הפנים היו חלקות לחלוטין!).
    התחלתי לקחת גלולות למניעת הריון לפני כמעט חודשיים ועדיין אני לא רואה שיפור - להיפך, החמרה מטורפת, גם במקומות שלא היו לי בהם פצעים בעבר כלל (למשל: בלחיים קרוב לאוזן).
    אהבתי את מראה הפנים שלי, הבעיה הולכת ומחמירה משבוע לשבוע, אני מפוצצת בפצעים וצלקות ואני לא יודעת איך לטפל בזה.
    איך אפשר לטפל בעניין?? או לפחות שהמצב לא יוחמר ממה שהוא??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתוסכלת

הוספת תגובה

• מתוסכלת - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    22/02/2014

אני לא חושבת שליחסי מין יש קשר , יש לך אקנה ואת צריכה טיפול משולב של תוכ נית מתאימה במקביל לגלולות .
    פני לרופא עור לקבל טיפול מתאים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו