טיפול בצלקות אקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בצלקות אקנה
    אלי
    28/02/2014

שלום רב,
    אני מעוניין לטפל בצלקות אקנה ואשמח לעזרתכם כי אני די מבולבל.

אז ככה, אני בן 21 (וחצי אם לדייק), פצעי הבגרות הפסיקו לצאת אצלי לבד בגיל 18 בערך, אך בפנים נשארו "חטטים" הכוונה חורים שנוצרו בעקבות שנגעתי בפצעים. דרגת החורים הם בין קלים-לבינוניים.

הבנתי שיש כמה שיטות: טכנולוגיית RF גלי רדיו, טכנולוגיית IPL שזה לייזר, פלינג רגיל, פילנג עמוק שאני לא אעשה והזרקות שגם לא אעשה.

מה מומלץ לילד בן 21 לעשות? איזו שיטה יותר טובה? האם RF זה אותו דבר כמו IPL? באיזו שיטה אני אקבל תוצאות טובות יותר? מה טווח המחירים?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בצלקות אקנה

הוספת תגובה

• טיפול בצלקות אקנה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    28/02/2014

טיפול בצלקות אקנה , אם יש מידת התאמה אז גלי רדיו פרקציונלים , בטיפול סדרתי מאד עוזר , לא מעלים צלקות ממתן למטשטש . בכל מקרה ממליצה יעוץ פרטני עם הורים לראות את כל האפשרויות שמתאימות מול רופא עור או פלסטיקאי המשתמשים בטכנולוגיה זו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עישון במהלך טיפול בצלקות אקנה

הילה
    14/07/2014

שלום,
    רציתי לשאול האם עישון סיגריות מזיק למהלך הטיפול בצלקות אקנה באמצעות גלי רדיו בשילוב לייזר.
    מדובר על סיגריה אחת או שתיים ביום, לא יותר, לעיתים אפילו פחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו