מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים כמו עקיצת יתושאלון16/03/2014
שלום רב
לפני כמה חודשים,יצא לי פצע שנראה כמו עקיצה
שגירד לי מאוד מאוד.
לקחתי משחה (לא זוכר את שמה,משהו נגד עקיצות) שעזרה קצת ולא יותר.
לפני חודש,הייתי אצל רופא המשפחה,כי הרפואת עור שהייתי אצלה בדקה לי באופן מוזר בעיקר את הצבעות
הרגליים? ובקושי התייחסה לפצע? אמרה שזאת עקיצה?
הרופא נתן לי משחה בשם אלוקום קרם שעזרה לי מאוד הפסיקה את הגירוד והאלימה את הפצע כמעט לגמרי.
לפני שבוע בערך הופיעו ליד הפצע,מספר פצעים נוספים (שלא מגרדים) וזה נראה כאילו הדבר הזה הולך ומתפשט?...
קצת מפחיד. הפצע הראשון שירד לגמרי,גם חזר וגדל.
מה עושים? אני צריך להיות בלחץ? ללכת לרופא כלשהו?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים כמו עקיצת יתוש - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/03/2014לחזור לבירור לרופא עור לאבחה .לעתים פריחה לא ספציפית ועוברת באופן עצמאי . במידה ויש הישנות יש צורך באבחנה בירור וטיפול מקצועי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)