סבוראיק קרטוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוראיק קרטוזיס
    דבי
    02/04/2014

שלום ,
    יש לי כעשר שנים סבוראיק קרטוזיס שגדל לו עם הזמן

אני מעונינת לדעת מה הדרכים להוריד אותו והאם ישאר אחר כך סימן .
    נאמר לי בעבר שיתכן והגידול יגדל מחדש ושלא ישאיר שום סימן . האם יתכן ? זה מדאיג אותי בגלל שהוא גדול ונמצא בפנים .

תודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוראיק קרטוזיס

הוספת תגובה

• סבוראיק קרטוזיס - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    04/04/2014

אלו גידולים שפירים נפוצים מאד בגיל המבוגר. ניתן להסרה בדרכים שונות כגון ליזר, צריבה במחט חשמלית, קריותרפיה, שיוף/גילוח כירורגי. נשארת צלקת קטנה לרוב יותר יפה מנגע וגם שטוחה. לפעמים הנגע גודל מחדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש שיטה עדיפה

דבי
    06/04/2014

תודה דר' על התשובה המקיפה .
    מנית שיטות רבות להוריד את הנגע. מבין כולן האם ישנה דרך מועדפת המקטינה את הסימן לאחר ההורדה ? האם קימים רופאים המתמחים בהורדות גידולים מסוג זה כך שיש להם יד מדויקת ?
    שוב מדובר במקום בולט בפנים אני די חוששת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש שיטה עדיפה - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    16/04/2014

לדעתי אין העדפה ברורה לשיטה אחת או אחרת. כן כדאי לבחור רופא מנוסה עם יד טובה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו